20 % på møbler og interiør hos Skeidar

Gå til hovedinnhold

20 % på møbler og interiør hos Skeidar

Medlemmer får 20% medlemsrabatt på alle møbler og interiørvarer i Skeidars fysiske butikker. Det gis 10% rabatt på Ekornes. Gjelder ordinære priser.

"Vi hjelper deg å skape et hjem å være glad i!"

Skeidar har siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme. De tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger. Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som de samarbeider tett med flere av landets fremste merkevarer på møbel, som blant annet Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde, Hødnebø, Jensen, Wonderland og Svane. 

For nordmenn er hjemmet ekstremt viktig. Klimatiske forhold gjør at vi lever og tilbringer mer tid i hjemmene våre enn folk lenger sør. Derfor bruker de store ressurser, tid, engasjement og penger, på boligene våre – enten vi pusser dem opp, utvider dem, pynter eller ommøblerer dem.

Hjemmet er rammen rundt våre liv. I hjemmet skal vi være trygge, komfortable og føle lykke. Her skal barna våre trives, her skal vi samles, her skal vi oppleve kjærlighet, fellesskap, glede og hygge.

Det gjør noe med deg, noe positivt, når du har det fint hjemme!

Bli en trygg boligeier for 619 kroner i året!

Alternativ tekst

Medlemskortet gir deg:

20% medlemsrabatt

på møbler og interiørvarer hos Skeidar

Logg inn for å få Huseiernes rabattkode som du kan bruke i nettbutikken - skeidar.no

10% rabatt på Ekornes

Medlemstilbudet gjelder ordinære priser, og ikke i nettbutikk.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.