Skeidar medlemsdager - 20.-22. februar. Opptil 50% rabatt!

Gå til hovedinnhold

Skeidar medlemsdager - 20.-22. februar. Opptil 50% rabatt!

Skeidar har siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme.

Skeidar ønsker deg velkommen til Huseiernes Helg torsdag 20.- lørdag 22. februar! Som medlem får du opptil 50% på spesielt utvalgte og eksklusive senger, møbler og interiørprodukter.

Vi tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, og er en kompetansebedrift som daglig bistår tusenvis av kunder gjennom å være hjelpsom, proff og på. Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med flere av landets fremste merkevarer på møbel, som blant annet:

- Ekornes
- Brunstad
- Hjellegjerde
- Hødnebø
- Jensen
- Wonderland
- Svane

Vi er også eksklusiv forhandler av det verdenskjente danske designmerket BoConcept.

Skeidar skal alltid tilby mest verdi for pengene, uansett prisklasse, samtidig som vi jobber hardt for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs og inspirerende reise. Vi tror vi har lært ett og annet siden 1912, men vi er stadig nysgjerrige på nye trender og ideer, hvordan vi kan bli flinkere og på hva kundene våre vil ha. Vi skal fortsette å lytte og å forbedre oss!

I dag er vi Norges største privateide selskap innen møbel og interiør, med over 52 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, med over 200 000m² møbler og interiør.

Les mer i Skeidars kundeavis her