Strøm til medlemspris!

Gå til hovedinnhold

Strøm til medlemspris!

Huseierne har forhandlet frem en av markedets beste strømavtaler for sameier og borettslags medlemmer! Avtalen er enkel, billig og trygg.

Bytt strømleverandør i dag!

Som en konsekvens av sammenslåingen mellom Glitre Energi og Agder Energi, vil alle sameier og borettslag som benytter vår strømavtale «Strøm til medlemspris» bli administrert av Å Entelios.

Huseierne og Entelios er i tett dialog for å utarbeide det mest optimale medlemstilbudet for medlemmene av Huseierne. Inntil det nye medlemstilbudet er på plass, vil medlemstilbudet som tidligere ble tilbudt av Glitre Energi og Huseierne fortsatt gjelde:

Forbruk under 100 000 kWh i året: Spotpris samt et påslag på 2,8 øre pr kWh ink mva, og lav fast månedspris på 12,50 kr.

Forbruk over 100 000 kWh i året: Spotpris samt et påslag på 1,25 øre pr kWh ink mva, og lav fast månedspris på 12,50 kr.

Fordeler:

  • En avtale uten bindingstid
  • En av markedets beste strømpriser fremforhandlet av Huseierne
  • Etterskuddsvis fakturering basert på faktisk forbruk

Meld inn sameiet eller borettslaget i dag!

Hver dag hjelper vi styrer i sameier og borettslag med å svare på spørsmål, gi råd og løse situasjoner som oppstår.

Hvordan skal loven tolkes, og hva bør styret i sameiet gjøre for å løse potensielle konflikter til beste for sameier og borettslag?

Meld dere inn og få tilgang til eksperter på eiendoms- og boligspørsmål!

Medlemstilbud for sameier og borettslag

Strøm til medlemspris


Forbruk under 100 000 kWh i året!

Avtale: Spotpris samt et påslag på 2,8 øre pr kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kr.

Forbruk over 100 000 kWh i året!

Spotpris samt et påslag på 1,25 øre pr kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kr.

Kontakt oss for en god avtale

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt oss for et godt tilbud!

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp og to timer rådgivning fra advokat ved skriftlige henvendelser.

Byggteknisk rådgivning

Som medlem av Huseierne har styret i sameiet eller borettslaget adgang til gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold, skader på bygg og eiendom m.m.

Gratis kurs

Huseierne holder jevnlig kurs i praktisk styrearbeid og andre boligrelaterte temaer over hele landet, i tillegg til digitale kurs. Kursene er gratis for medlemmer.