Agio Forvaltning

Gå til hovedinnhold

Agio Forvaltning

Agio Forfaltning lager pristilbud spesialtilpasset deres boligselskaps behov og ønsker. Deres tilbud inneholder ingen skjulte kostnader og gir forutsigbarhet. Agio Forvaltning lover deg topp kvalitet, markedets beste service og priser som gir besparelser.

Agio Forvaltning er stolt samarbeidspartner med Huseierne. Dette innebærer unike medlemsfordeler for både boligselskapet (f. eks. borettslaget eller sameiet) og beboerne. Fra og med 01.01.2021 tilbyr de, gjennom Huseiernes Landsforbund, fantastiske medlemsfordeler, og en vedlikeholdsplan utarbeidet av uavhengige parter – til banebrytende priser!

Agio Forvaltning ble etablert da vi så et stort behov knyttet til å ivareta interessene for de med leilighet i borettslag og sameier. Markedet besto da i hovedsak av store, veletablerte aktører, som de siden sin etablering har utfordret både på pris, service og brukervennlighet.

For de aller fleste vil det å gå til innkjøp av sitt eget hjem være den desidert viktigste økonomiske investeringen gjennom livet. Agio Forvaltnings ansvar knyttet til dette er noe de er særdeles bevisste på, og mener at kvaliteten på forvaltningen og forretningsførselen utvilsomt bør gjenspeile dette.

I motsetning til andre aktører i markedet, som deler sine ansatte inn i separate regnskaps- og kundeserviceavdelinger, har vi fokus på at forvaltningskonsulenter i Agio Forvaltning skal ha kompetanse innenfor alle relevante områder. De håndterer dermed alt fra daglig bokføring og regnskap til rådgivning i spesifikke caser og situasjoner. Dette gjøres slik at deres faste kontaktperson i Agio Forvaltning skal kjenne dere, kunne yte den beste servicen og bli en ekte samarbeidspartner for styret.

Agio Forvalging er alltid på søken etter nye verktøy og hjelpemidler for å gjøre hverdagen for våre kunder mer oversiktlig og mindre tidkrevende. Deres erfaring og utnyttelse av de riktige systemene, har ikke bare ført til en enklere styrehverdag for kundene, men gjort at de er markedsledende på pris!

Ikke medlem?

Meld inn sameiet eller borettslaget i dag!

→  Gratis juridisk rådgivning
→  Gratis byggteknisk rådgivning
→  Gratis kurs
→  Månedlig nyhetsbrev for styret og styremedlemmer
→  Magasinet Hus & Bolig fire nummer i året
→  Tilgang til digitale kontrakter og skjemaer
→  Rabatter hos boligrelaterte leverandører

Spesialtilpasset pris

Hos Agio Forvaltning får dere pristilbud spesialtilpasset deres boligselskaps behov og ønsker. Deres tilbud inneholder ingen skjulte kostnader og gir forutsigbarhet. Agio Forvaltning kan love deg topp kvalitet, markedets beste service og priser som gir besparelser.

Les mer om hva de tilbyr her

Det er enkelt å bytte forretningsfører

Agio Forfaltning har gjort det superenkelt å bytte – like enkelt som å bytte mobilabonnement! Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud, og vær trygg på en sømløs bytteprosess dersom tilbudet aksepteres.

Les mer om bytte av forretningsfører her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp og to timer rådgivning fra advokat ved skriftlige henvendelser.

Byggteknisk rådgivning

Som medlem av Huseierne har styret i sameiet eller borettslaget adgang til gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold, skader på bygg og eiendom m.m.

Gratis kurs

Huseierne holder jevnlig kurs i praktisk styrearbeid og andre boligrelaterte temaer over hele landet, i tillegg til digitale kurs. Kursene er gratis for medlemmer.

Boligstyret.no

Boligstyret gir medlemmer i Huseierne 1000 kr rabatt på kjøpsprisen. I tillegg gis det 10 % rabatt på abonnementet.