Trøndelag

Gå til hovedinnhold

Trøndelag

I Trøndelag har Huseierne i dag nesten 12.000 medlemmer. Vi hjelper dere med alle typer bolig- og eiendomsspørsmål.

Våre publikumsåpningstider er fra kl. 09.00 – 15.30, og kontoret er lokalisert i Verftsgata 4. Avdelingen er samlokalisert med Immer Advokat AS. Immer Advokat AS dekker de fleste rettsområder, og da særlig innenfor området fast eiendom.

Lokale samarbeidspartnere

Dersom vi ikke kan hjepe deg med egen ekspertise, og det er behov for tverrfaglig rådgivning, kan vi henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til Huseierne sentralt. Vi arbeider derfor også aktivt for å skaffe flere lokale samarbeidspartnere særlig innenfor byggfagene.

Dersom du har lyst til å engasjere deg i samfunnsspørsmål, som særlig angår huseiere, så ta gjerne kontakt med oss. Regionen vår er i utvikling, med omfattende byggevirksomhet på gang. Våre kommuner gjør mye godt arbeid, men det er lov å se med kritisk blikk på det de gjør også.

Vi holder også møter og kurs for større og mindre grupper. Dere som gruppe kan derfor selv bestille tema. Eksempel på aktuelle tema er styrer i borettslag og sameier, husleie, og arv og arveavgift. Kanskje kan vi skreddersy et foredrag akkurat for dere!  
 
Ta kontakt med distriktsleder på e-post eller telefon.

Besøksadresse

Verftsgata 4, 7042 Trondheim
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Samarbeidsadvokater