Trøndelag

Gå til hovedinnhold

Trøndelag

I Trøndelag har Huseierne i dag nesten 12.000 medlemmer. Vi hjelper dere med alle typer bolig- og eiendomsspørsmål.

Inger Johanne Dehli er Huseiernes distriktsleder i Trøndelag. Hun er advokat og er i dag daglig leder i Advokatkontoret Nordenfjeldske A/S i Trondheim i tillegg til sin rolle som distriktsleder i Huseierne. Inger Johanne er også samarbeidsadvokat for Huseierne.

I Trøndelag er det flere viktige saker som angår boligeiere, og som Inger Johanne er engasjert i. I eksisterende boligfelt er for eksempel fortetting en utfordring som mange boligeiere støter på. Medlemmer opplever at de mister utsikt og sol og at det blir økt trafikk i området.  Eiendomsskatt og festekontrakter er to andre temaer som engasjerer medlemmer i fylket i dag.

Inger Johanne representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Nordregate 7, 7011 Trondheim
Vis i kart

Inger Johanne Dehli

Distriktsleder Trøndelag og samarbeidsadvokat

73 80 25 80 / 40 40 11 98

Lokale medlemsfordeler

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer