Trøndelag

Gå til hovedinnhold

Trøndelag

Advokat Inger J. Dehli er din representant når det gjelder alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i hele Trøndelag.

Huseierne, avdeling Trøndelag, dekker hele fylket, og avdelingen betjener i dag nesten 12 000 medlemmer.

Våre publikumsåpningstider er fra kl. 09.00 – 15.30, og kontoret er lokalisert i Verftsgata 4, Solsiden, 7042 Trondheim. Avdelingen er samlokalisert med Immer Advokat AS. Immer Advokat AS dekker de fleste rettsområder, og da særlig innenfor området fast eiendom.

Lokale samarbeidspartnere

Dersom jeg ikke kan bistå deg med egen ekspertise, og det er behov for tverrfaglig bistand, kan jeg henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til HL-sentralt. Vi arbeider derfor også aktivt for å skaffe flere lokale samarbeidspartnere særlig innenfor byggfagene.

Dersom du har lyst til å engasjere deg i samfunnsspørsmål, som særlig angår huseiere, så ta gjerne kontakt med meg. Regionen vår er i utvikling, med omfattende byggevirksomhet på gang. Våre kommuner gjør mye godt arbeid, men det er lov å se med kritisk blikk på det de gjør også.

Vi holder også møter og kurs for større og mindre grupper. Dere som gruppe kan derfor selv bestille tema, eksempel på aktuelle tema er; styrer i borettslag og sameier, husleie, og arv og arveavgift. Kanskje kan vi skreddersy et foredrag akkurat for dere!  
 
Ta kontakt med meg på e-post eller telefon.

Besøksadresse

Besøksadresse; Verftsgata 4, 7042 Trondheim
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater