Troms

Gå til hovedinnhold

Troms

Huseierne avdeling Troms hjelper sine medlemmer med alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i fylket.

Dersom vi ikke kan bistå deg selv, kan vi henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til Huseierne sentralt.

Dersom du har lyst til å engasjere deg i samfunnsspørsmål som særlig angår huseiere, så ta gjerne kontakt med oss. Regionen vår er i utvikling, med omfattende byggevirksomhet på gang. Våre kommuner gjør mye godt arbeid, men det er lov å se med kritisk blikk på det de gjør også.

Ta kontakt med distriktsleder på e-post eller telefon.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Grønnegata 30, Tromsø
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Samarbeidsadvokater