Møre og Romsdal

Gå til hovedinnhold

Møre og Romsdal

Huseierne avdeling Møre og Romsdal bistår med alle typer bolig- og eiendomsspørsmål for medlemmer i fylket, med unntak av kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Vanylven, Ørsta og Volda. Disse betjenes av distriktsavdelingen Sogn og Fjordane.

Dersom vi ikke kan bistå deg med egen ekspertise, kan vi henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til Huseierne sentralt.

Vi har også samarbeid med takstmenn og forskjellige håndverkere. Ta kontakt med din distriktsrepresentant for nærmere opplysninger vedrørende våre samarbeidspartnere.

 

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

 

Are Opdahl

Distriktsleder Møre og Romsdal

90 91 62 30

Besøksadresse

Skansegata 20, 6002 ÅLESUND
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Samarbeidsadvokater