Møre og Romsdal

Gå til hovedinnhold

Møre og Romsdal

I Møre og Romsdal har Huseierne 7600 medlemmer. Bli med du også!

Huseierne avdeling Møre og Romsdal dekker Møre og Romsdal fylke, med unntak av kommunene Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Vanylven, Ørsta og Volda. Disse betjenes av distriktsavdelingen Sogn og Fjordane.

Dersom vi ikke kan bistå deg med egen ekspertise, kan vi henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til Huseierne sentralt.

Vi har også samarbeid med takstmenn og forskjellige håndverkere. Ta kontakt med din distriktsrepresentant for nærmere opplysninger vedrørende våre samarbeidspartnere.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Brunholmgata 2, 6004 ålesund
Vis i kart

Are Opdahl

Distriktsleder Møre og Romsdal og samarbeidsadvokat

90 91 62 30

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer