Velkommen som medlem i 2019 - husk å betale kontingenten!

Gå til hovedinnhold

Velkommen som medlem i 2019 - husk å betale kontingenten!

I løpet av de nærmeste ukene vil du få faktura for ditt medlemskap i Huseiernes Landsforbund. Husk at du må ha betalt kontingenten for å ha et gyldig medlemskap og kunne bruke dine medlemsfordeler.

Husk at medlemskap i Huseierne er viktig for deg:

Les mer om Huseiernes medlemsfordeler her!

Bruk gjerne Vipps-faktura!

Du som bruker Vipps, og har godkjent Vipps for regningsbetaling, vil få fakturaen rett i Vipps-appen. Der er det mulig å betale fakturaen - enkelt og greit.

Du blir varslet om at det ligger en faktura klar til behandling. Fakturaen ligger under «Betalinger». Nå kan du velge «Betal nå» eller «Betal på forfall». Vipps-fakturaen er merket med Huseiernes logo. Du kan selv se fakturaen hvis du trykker på «Vis regning». Når fakturaen er betalt, vil den ligge i Vipps-appen under «Kvitteringer».

NB: Betaler du ikke Vipps-fakturaen innen 10 dager vil du også få tilsendt en papirfaktura i posten. Denne er lik Vipps-fakturaen, og det går fint å betale Vipps-fakturaen etter at du har mottatt papirfakturaen.

Papirfaktura til de som ikke har Vipps

Har du ikke Vipps, vil du få tilsendt en papirfaktura i posten. Denne må du da betale på vanlig måte, for eksempel i nettbanken.

De som allerede har e-faktura-avtale eller avtalegiro med Huseierne vil få fakturaen som tidligere.

Elektronisk medlemskort på SMS

Når du har betalt medlemskapet i Huseierne, vil du få tilsendt et elektronisk medlemskort på SMS.

Medlemskortet er da også tilgjengelig i Huseierne-appen.

NB: Husk at medlemskortet ikke er tilgjengelig før medlemskapet er betalt. Derfor er det lurt å betale medlemskapet så raskt som mulig!

Mer fra Huseierne

Se alle artikler