Sparte 10.000 kroner på å bytte forsikring

Gå til hovedinnhold

Sparte 10.000 kroner på å bytte forsikring

Da ekteparet Jan-Kenneth Polle og Keang Hiem fant ut at de skulle tegne livsforsikring, begynte innhentingen av tilbud. Storebrands gode priser til medlemmer i Huseierne pekte seg soleklart ut som det beste alternativet.

Familien sparte 10.000 kroner i året på å melde seg inn i Huseierne og benytte seg av Storebrands tilbud til alle Huseier-medlemmer. 

Da Jan-Kenneth Polle og familien skulle kjøpe sitt første hus i Stavanger i 2019 økte boliglånet betraktelig. I 2020 kom usikkerheten mange andre har de kjent på den siste tiden. Hvordan ville korona påvirke arbeidsmarkedet? Hva ville skje dersom en av dem skulle bli sittende igjen alene med det store lånet, og kanskje i en periode uten jobb?

For å være på den sikre siden fant ekteparet ut at de begge ville tegne livsforsikring. En livsforsikring gjør at den gjenværende parten slipper å bli sittende med hele lånet dersom ektefellen skulle falle ifra.

- Da ble det naturlig å ta en runde med forsikringsselskapene og innhente tilbud. I tillegg til de nye livsforsikringene trengte vi å videreføre husforsikringen og bilforsikringen. Så vi sammenlignet totalkundetilbudene. Det var da jeg kom over Storebrand sitt tilbud til Huseier-medlemmer, sier Jan-Kenneth Polle.

 

Meldte seg inn

Et kjapt overslag utfra informasjonen han fant på nett gjorde at han meldte seg inn i Huseierne.

- Jeg ble fort nokså sikker på at det ville betale seg, sier Polle.

Da tilbudene fra Norges ledende forsikringsselskaper var innhentet, ble Polle svært positivt overrasket: Dersom han samlet alle sine forsikringer i Storebrand kunne han som Huseiermedlem spare 10.000 kroner i året i forhold til hva han ville betalt hos sitt daværende forsikringsselskap!

- Da var jo valget lett. Jeg fikk raskt en følelse av at det var penger å spare, men at det skulle bli så mye hadde jeg aldri trodd, humrer tobarnsfaren.

7.000 kroner som skilte

Han forteller videre at nest beste tilbud lå ca. 7.000 kroner over Storebrand. Valget var med andre ord svært lett.

- Ja, det var ikke mye å lure på.

- Hvordan gikk selve byttet synes du?

- Nei, det var jo ingenting. Man får en egen kundebehandler som ordner med alt. Det kunne ikke vært enklere.

- Vil du anbefale andre å ta en forsikringsgjennomgang slik du gjorde?

- Ja, så absolutt! Vi er en helt vanlig familie i etableringsfasen, og det å slippe å betale 10.000 ekstra i forsikringspremie kommer godt med.

- Nå som du er blitt Huseier-medlem: Er det også andre gode medlemstilbud du benytter deg av?

- Ja, vi driver jo selvsagt og pusser opp, da – et nokså langvarig prosjekt, viser det seg – så de gode Montér-rabattene kommer virkelig godt med!

 


Medlemsfordel

Kutt på toppen av en sklie med blokk i bakgrunnen

Forsikring hos Storebrand for sameier og borettslag

10 % rabatt på komplett forsikringspakke for borettslag og boligsameier

Les mer

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Kraftig økning i kommunale avgifter

Les mer