Ny samarbeidsadvokat i Finnmark

Gå til hovedinnhold

Ny samarbeidsadvokat i Finnmark

Huseierne har inngått samarbeidsavtale med Finnmarks største advokatvirksomhet, Hegg & Co AS.

Fra venstre: Advokat Andreas Hegg, leder av avdeling for medlemsrådgivning i Huseierne, Anders Leisner, generalsekretær i Huseierne, Morten A. Meyer og advokat Anne Beldo. 

Dette innebærer at våre medlemmer i kommunene Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen, samt alle kommuner i Finnmark får 20 % rabatt på juridisk rådgivning hos advokatfirmaet. 

- Vi er enige om at Hegg & Co blir samarbeidsadvokaten vår i Finnmark. Det betyr at medlemmene våre får et godt faglig tilbud og vi i Huseierne får adresse, skilt, profilering, adresse og kontaktpersoner i både Alta og Vadsø, sier generalsekretær Morten A. Meyer.

Stort behov for hjelp til boligspørsmål

I 2018 mottok Huseiernes hovedkontor omkring 50 000 muntlige og skriftlige henvendelser fra medlemmer med juridiske spørsmål.

- Folk har åpenbart et stort behov for veiledning i juridiske spørsmål som knytter seg til hus og hjem. Mange medlemmer har behov for mer hjelp enn vi har kapasitet til å gi. Da er det veldig gledelig at vi har solide advokatvirksomheter i distriktene som kan hjelpe våre medlemmer der de er, sier leder for medlemsrådgivning i Huseierne, Anders Leisner.

Hegg & Co AS har kontorer i Tana, Vadsø, Alta og kan tilby kontordag i Kvænangen på rådhuset etter avtale.

Samarbeidsadvokatene gir en halv times gratis rådgiving, og som nevnt 20 prosent rabatt på sin vanlige timepris.

Mer fra Huseierne

Se alle artikler