Ny samarbeidsadvokat i Finnmark

Gå til hovedinnhold

Ny samarbeidsadvokat i Finnmark

Huseierne har inngått samarbeidsavtale med Finnmarks største advokatvirksomhet, Hegg & Co AS.

Fra venstre: Advokat Andreas Hegg, leder av avdeling for medlemsrådgivning i Huseierne, Anders Leisner, generalsekretær i Huseierne, Morten A. Meyer og advokat Anne Beldo. 

Dette innebærer at våre medlemmer i kommunene Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen, samt alle kommuner i Finnmark får 20 % rabatt på juridisk rådgivning hos advokatfirmaet. 

- Vi er enige om at Hegg & Co blir samarbeidsadvokaten vår i Finnmark. Det betyr at medlemmene våre får et godt faglig tilbud og vi i Huseierne får adresse, skilt, profilering, adresse og kontaktpersoner i både Alta og Vadsø, sier generalsekretær Morten A. Meyer.

Stort behov for hjelp til boligspørsmål

I 2018 mottok Huseiernes hovedkontor omkring 50 000 muntlige og skriftlige henvendelser fra medlemmer med juridiske spørsmål.

- Folk har åpenbart et stort behov for veiledning i juridiske spørsmål som knytter seg til hus og hjem. Mange medlemmer har behov for mer hjelp enn vi har kapasitet til å gi. Da er det veldig gledelig at vi har solide advokatvirksomheter i distriktene som kan hjelpe våre medlemmer der de er, sier leder for medlemsrådgivning i Huseierne, Anders Leisner.

Hegg & Co AS har kontorer i Tana, Vadsø, Alta og kan tilby kontordag i Kvænangen på rådhuset etter avtale.

Samarbeidsadvokatene gir en halv times gratis rådgiving, og som nevnt 20 prosent rabatt på sin vanlige timepris.

Mer fra Huseierne

Se alle artikler
Huseiernes politiske medarbeidere sammen med miljøvernminister Bjelland Eriksen

Nye tall viser: Kraftig økning i kommunale avgifter de neste årene

Les mer