Huseiernes eksperter svarer om samboerkontrakt

Gå til hovedinnhold

Huseiernes eksperter svarer om samboerkontrakt

I forbindelse med kvinnedagen 8. mars vil Huseiernes eksperter holde et webinar om viktigheten av en samboerkontrakt. Du kan stille spørsmål allerede nå!

SVARER LIVE: Advokatfullmektig Mina Kristensen Bogsti og advokat Morten Fæste svarer deg på det du måtte lure på om samboerkontrakt.

For oss i Huseierne er økonomisk frihet for kvinner en viktig verdi å markere på 8. mars.

Har du en samboerkontrakt sikrer du begge parter økonomisk under samboerskapet og ved et eventuelt brudd. Siden kvinner fortsatt generelt har lavere inntekter enn menn, er det spesielt viktig at man passer på hvor man plasserer sine verdier.

Vanligvis er det boligen som utgjør den største økonomiske verdien i et forhold. Tidligere undersøkelser har vist at av gifte og samboende par var det rundt 23 prosent av mennene som oppga at de alene eide boligen paret bodde i. Kun 8 prosent av kvinnene sa det samme.

Ekspertene svarer om samboerkontrakt

Huseiernes egne eksperter forteller i webinaret om hva en samboerkontrakt bør bestå av og svarer på spørsmål fra medlemmene. Du møter advokatfullmektig Mina Kristensen Bogsti og advokat Morten Fæste. Begge eksperter på temaet.

Webinaret holdes som direktesending på Huseiernes Facebooksider, og kan følges fra onsdag 8. mars kl. 12.30. Det varer til ca 13.15. Gå til arrangementet

Webinaret vil også være tilgjengelig etter at det er spilt inn.

Still spørsmål i dag

I webinaret får du vite mer om samboeres rettigheter og samboeravtaler. Du vil lære mer om forbruksfella, hvordan dere sikrer retten til boligen, om du har arverett og hva dere bør ha med i en samboerkontrakt.

Hvis du lurer på noe kan du sende inn ditt spørsmål i dag i kommentarfeltet til arrangementet. Se under.

Gå til arrangementet
FB-Webinar-Samboerkontrakt_b.jpg

Digitalt kurs

Kurs: Slik lager du en god samboerkontrakt

Morten Fæste er advokat i Huseierne. Her får du en innføring i hvilke regler som gjelder for økonomiske forhold mellom samboere. Les mer

Mer fra Huseierne

Se alle artikler