Huseierne ansetter Carsten Pihl som forbruker- og kommunikasjonssjef

Gå til hovedinnhold

Huseierne ansetter Carsten Pihl som forbruker- og kommunikasjonssjef

Landets boligeiere trenger en sterk og uavhengig forbrukerstemme. Huseiernes Landsforbund vil styrke sin posisjon som viktig samfunnsaktør og ansetter derfor Carsten Pihl som forbruker- og kommunikasjonssjef.

Foto: Christiane Ylven Vibe, Huseiernes Landsforbund.
Foto: Christiane Ylven Vibe, Huseiernes Landsforbund.

Stillingen er nyopprettet, og Carsten Pihl skal lede kommunikasjonsarbeidet i Huseiernes Landsforbund. Samtidig skal han også ha ansvaret for oppbyggingen av en ny forbrukeravdeling for å gjøre Huseierne til en enda tydeligere forbrukerorganisasjon.

- Carsten Pihl har en bakgrunn, erfaring og et engasjement som gjør han svært egnet til å bekle denne viktige lederrollen i Huseierne. Han kan kommunikasjon og media, brenner for uavhengig rådgivning til boligeiere og forbrukere og har solid forståelse for de sentrale boligpolitiske spørsmålene, sier generalsekretær Morten Andreas Meyer i Huseierne.

Carsten Pihl er utdannet jurist, og har arbeidet med forbruker- og kommunikasjonsspørsmål i 20 år. Han har lang bakgrunn som journalist og redaksjonssjef i Dine Penger, har vært produktsjef i Penger.no og kommer nå fra stillingen som forbrukerrådgiver og analyseansvarlig i Norges Eiendomsmeglerforbund.

- Huseiernes Landsforbund er en viktig norsk organisasjon med en tradisjonsrik bakgrunn. Jeg ser frem til å være med å forme organisasjonens kommunikasjon i tiden fremover. Samtidig gleder jeg meg til å være med og bringe Huseierne frem som en tydelig og uavhengig forbrukerstemme, sier Carsten Pihl.

Huseiernes Landsforbund skal spille en sentral rolle i samfunnsdebatten på saksfelt som har betydning for norske boligeiere.

- Kommunikasjonsarbeidet blir her særlig viktig i fremtiden. Samtidig ønsker vi å ta en tydeligere rolle som forbrukerorganisasjon som skal tilby uavhengig rådgivning til våre medlemmer. Dette blir Carsten Pihls hovedarbeidsoppgaver i Huseierne, forteller Morten Andreas Meyer.

- Huseierne får en svært verdifull kollega og en motiverende og kunnskapsrik leder med Carsten Pihl på laget, sier Morten Andreas Meyer.

Carsten Pihl tiltrer stillingen 8. oktober.

 

 

Kontaktpersoner

Morten Andreas Meyer

Generalsekretær

+47 920 81 967 Send e-post

Bilde og video