Gi hagemøblene et løft

Gå til hovedinnhold

Gi hagemøblene et løft

I år skal det være en fest av farger på uteplassen, og møblene skal være midtpunkt!

Fargene kommer både inne og ute. Mens vi innendørs går gradvis og forsiktig frem, er situasjonen en helt annen ute. Her skal alle regnbuens farger bli med – aller helst samtidig! Det er tid for å leke seg med spreke farger, for å gjøre sommerfestene til fargerike og humoristiske opplevelser. Ved å ta en liten malejobb en helg i mai, kan du nyte godt av resultatet hele sommeren.

Medlemmer i Huseierne får gratis juridisk rådgivning om bolig og eiendom.

Gjenbruk fremfor bruk-og-kast

- Utendørs er ikke terskelen for å sette i gang med farger så høy. Derfor er jeg overbevist om at vi kommer til å se mange sterke fargeinnslag på folks uteplasser fremover, sier Bjørg Owren, administrernede direktør hos ifi.no.

- Og det beste med denne trenden er jo at det er så rimelig! Man trenger ikke kjøpe nye møbler for mange tusen – det er bare å male om de møblene man allerede har eller eventuelt kjøpe noen rimelige møbler som får en rask make-over, fortsetter hun.

- Bruker man en liten rull og stryker ut med en pensel går jobben overraskende fort. Dette er så enkelt at både små og store kan settes i sving. Hvorfor ikke ha en familiedugnad som avsluttes med et velfortjent grillparty? foreslår Owren.

Mer fra Huseierne

Se alle artikler
Huseiernes politiske medarbeidere sammen med miljøvernminister Bjelland Eriksen

Nye tall viser: Kraftig økning i kommunale avgifter de neste årene

Les mer