Fargene kommer både inne og ute. Mens vi innendørs går gradvis og forsiktig frem, er situasjonen en helt annen ute. Her skal alle regnbuens farger bli med – aller helst samtidig! Det er tid for å leke seg med spreke farger, for å gjøre sommerfestene til fargerike og humoristiske opplevelser. Ved å ta en liten malejobb en helg i mai, kan du nyte godt av resultatet hele sommeren.

Gjenbruk fremfor bruk-og-kast

- Utendørs er ikke terskelen for å sette i gang med farger så høy. Derfor er jeg overbevist om at vi kommer til å se mange sterke fargeinnslag på folks uteplasser fremover, sier Bjørg Owren, administrernede direktør hos ifi.no.

- Og det beste med denne trenden er jo at det er så rimelig! Man trenger ikke kjøpe nye møbler for mange tusen – det er bare å male om de møblene man allerede har eller eventuelt kjøpe noen rimelige møbler som får en rask make-over, fortsetter hun.

- Bruker man en liten rull og stryker ut med en pensel går jobben overraskende fort. Dette er så enkelt at både små og store kan settes i sving. Hvorfor ikke ha en familiedugnad som avsluttes med et velfortjent grillparty? foreslår Owren.