Slik lagrer du skiene best

Gå til hovedinnhold

Slik lagrer du skiene best

Er du en som helst bare stabler skiene i et hjørne av boden og later som om du ikke ser dem? Det er ikke så vanskelig å få det ryddig i boden.

Det er ikke alle forunt å ha en egen skibod, men med litt kreativitet kan du finne mange glitrende måter å rydde vekk ski og skiutstyr når det ikke er i bruk.

Man kommer utrolig langt med noen meter plank, skruer og kreativitet. Ofte er det også de hjemmesnekrede løsningene som passer best akkurat der du bor. Da får du det i hvert fall akkurat slik du selv vil ha det.

Det beste er å lete etter ledige plasser langs vegger og oppe under taket. Er boden din uisolert finner du ofte mye ledig plass mellom stendere.

 

Dersom skiene skal lagres lenge kan det være lurt å tenke på hvordan du behandler skiene før du lar dem stå over sommeren. Alle ski har godt av å få litt omtanke og kjærlighet etter en lang vinter.

250 000 husstander drar nytte av medlemsfordelene i Huseiernes Landsforbund. Klikk her for å bli medlem du også.

Proft utstyr

Dersom du ikke ønsker å bruke tid på å bygge dine egne skistativ skal du vite at noen har tenkt på dette før deg. Det finnes flere gode alternativer for smart lagring av ski på markedet.

Her har vi plukket ut noen forskjellige og gode måter å oppbevare skiene på, som forhåpentligvis ikke opptar mye plass. Uansett er det bedre enn å ha dem stående i et hjørne.

Skijack er en norskutviklet kombinert ski- og stavopphenger med plass til opptil fem par langrennski eller tre par slalomski, med tilhørende staver.

Denne kommer som vegghengt variant, men kan også komme i en takvariant hvor man kan ha skiene hengende på fire forskjellige sider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Store away er et opphengssystem som lar deg variere. Veggmodulen monteres sikkert og trygt på veggen. Deretter kan du gå til anskaffelse av forskjellige hengefester som kan passe til ski, staver, snowboard og sykler. Fordelen med denne er at du kan gjøre forandringer på moduloppsettet når du måtte ønske det.

 

 

Mira Racks Skistativ W2C er et stativ med to spalter for plassering av vinterutstyr for tak/veggmontasje. Dette stativet kan henges i tak, eller på vegg. Skiutstyret kommer her nærmere veggen og stikker ikke så langt ut. Stativet kan romme inntil 18 par langrennski, 8 par alpinski, 8 snøbrett, eller en kombinasjon av dette.

 

 

 

 

 

 

 

.

Mer fra Huseierne

Se alle artikler