Koronautbruddet og Huseierne: Slik får du råd fra oss nå

Gå til hovedinnhold

Koronautbruddet og Huseierne: Slik får du råd fra oss nå

Vi i Huseierne gjør vi det vi kan for å bidra til redusert smittefare under korona-utbruddet. Derfor vil du som medlem kunne oppleve at det tar litt lenger tid å få råd og hjelp fra oss. Les mer om hvordan du best kontakter oss nå.

BRUK E-POST! Huseierne deltar aktivt i dugnaden for å begrense koronasmitte. De ansatte arbeider hjemmefra, og enkleste måte å få kontakt med oss på er på e-post. Les mer under!

Vi står midt i en krise ingen av oss har erfart tidligere. For å redde liv, for å begrense de økonomiske skadevirkningene og for å bidra til at vi raskest mulig kan vende tilbake til en mer normal hverdag, må alle bidra i dugnaden

Huseierne ønsker å bidra til å redusere smittefaren og virusspredningen under koronautbruddet.

Derfor har vi stengt kontoret vårt i Fred. Olsens gate 5 i Oslo inntil videre. Imidlertid er de aller fleste ansatte i full aktivitet på velfungerende hjemmekontorløsninger.

Det gir oss mulighet til i stor grad å opprettholde medlemstilbudene våre. Løsningene vi har iverksatt gjør at vi gjør noen endringer i hvordan du best kommer i kontakt med oss.

 

Henvendelser til sentralbordet - bruk først og fremst e-post

Sentralbordet og medlemsservice vil være åpent, men med noe redusert bemanning.

For å få raskest mulig svar kan du sende ditt spørsmål på e-post til post@huseierne.no så vil vi hjelpe deg så snart vi kan.

SPØRSMÅL OM INNLOGGING? Vi vet at en god del har spørsmål knyttet til innlogging på medlemssidene. Har du spørsmål knyttet til dette - les denne artikkelen først: Slik logger du inn på Huseierne

 

Juss-telefonen stenges - rådgivning pr epost

Vår juridiske svartjeneste på telefon bemannes av dyktige jusstudenter under kyndig veiledning av erfarne advokater. Dessverre er smittesituasjonen i Norge nå slik at vi ikke klarer å opprettholde en slik modell.

Vår juridiske svartjeneste "Jusstelefonen" må på grunn av korona-utbruddet stenges inntil videre. Vi vil i stedet svare pr e-epost.

Som medlem skal du få svar, men det kan ta litt lenger tid!
Send e-post til jusshjelp@huseierne.no, så hjelper vi deg.


Juridisk rådgivning fra Huseiernes advokater

Vår juridiske rådgivning opprettholdes. Elleve av landets beste advokater innen boligjuss er fullt operative fra sine hjemmekontor. Du som er medlem i Huseierne gis den samme tryggheten som før - gratis juridisk rådgivningstime i boligsaker.

Saker du trenger rådgivning til registrerer du på Min side. Les mer her!

Men ha litt tålmodighet med oss! Tiltakene samfunnet gjennomfører for å håndtere smittesituasjonen gjør at vi også får redusert kapasitet i tiden fremover.


Bruk vår chat-bot Lucy!

Gjennom det siste året har vi fått mange positive tilbakemeldinger på kvaliteten på svarene fra Lucy – vår juridiske chat-bot. Vi oppfordrer deg til å bruke denne tjenesten.

Du finner Lucy ved å trykke på snakkeboblen nederst til høyre på alle nettsidene våre!

 

Sjekk våre "ofte stilte spørsmål og svar"

Våre flinke advokater har laget flere oversikter med "Ofte stilte spørsmål" - med tilhørende svar. Du finner disse i vår "Alt om bolig"-seksjon. Les mer her!

 

Kurs avlyst ut april

Av smittevernhensyn er alle Huseiernes kurs avlyst ut april. Vi kommer tilbake med oppdatert informasjon om når kursene tar til igjen.

 

Følg med på våre nettsider og i nyhetsbrevene!


Ta vare på deg og dine!

Både nå og når vi kan normalisere hverdagen igjen, er vi trygge på at det er viktig å ha en sterk og uavhengig forbrukerstemme for landets boligeiere.

Vår oppgave er ikke å tjene penger, men å tjene medlemmene våre. Derfor setter vi stor pris på at du er medlem hos oss og at du fortsetter med det også når det stormer rundt oss.

Men nå er vår aller sterkeste oppfordring - ta vare på dere selv, deres nærmeste og følg rådene og påleggene fra myndighetene

 

Tekst: Carsten Henrik Pihl
Foto: Mateus Campos Felipe on Unsplash

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Blir ingen solskatt for boligeiere

Les mer

Spar tusener på nytt tak!

Les mer

Lad elsparkesykkelen med vett

Les mer