Lader du elbilen i stikkontakten?

Gå til hovedinnhold

Lader du elbilen i stikkontakten?

Tross et rekordstort salg av elbiler og ladbare hybrider i Norge, har kun 15 prosent av elbileiere en trygg og rask løsning for hjemmelading. Det vil Huseierne og Defa nå gjøre noe med.

Av: Linda Ørstavik Öberg, energipolitisk rådgiver i Huseierne.

I dag er det slik at de fleste lader elbilen i stikkontakten på en strømkurs som ikke er egnet for slik bruk. Resultatet er usikre og brannfarlige løsninger, treg lading og lite smart energibruk.

Vi i Huseierne har spurt medlemmene våre om hvorfor ikke flere skaffer seg hjemmelader til elbilen og andre smarte energiløsninger.

- En viktig tilbakemelding er at det oppleves vanskelig å få oversikt over hva slags løsning som er best, og at det krever mye ny kunnskap for å innhente informasjon og treffe beslutninger. Det gjør vi i Huseierne nå noe med, sier Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne.

Nå kan du få raskest mulig lading av elbil og full kontroll på strømforbruket med den testvinnende ladestasjonen eRange Uno og fulldynamisk lastbalansering fra DEFA. Alt ferdig installert i din bolig.

Enkelt og bekymringsløst

Sammen med den norske tradisjonsrike industribedriften Defa, gir vi medlemmer i Huseierne mulighet til å kjøpe Norges mest solgte ladestasjon for elbil som har vunnet best i test for forbrukervennlighet, sikkerhet og pålitelighet.

Medlemsprisen er 19.800 kroner ferdig montert, og du finner tilbudet her.

Pakken vi tilbyr inneholder hjemmeladeren eRange Uno, samt en homeCLU styringsenhet som sikrer deg en fulldynamisk lastbasering.

Da får du raskest mulig lading av elbil og full kontroll på strømforbruket ditt.

Bli medlem - få gode råd

Vi har tenkt på alt

Vår «plug and play» pakke inkluderer hjemmelader, installasjon som forhindrer brannrisiko og styringsenhet som utnytter ledig kapasitet til maksimal lading, såkalt fulldynamisk lastbalansering.

Da vil du utnytte strømnettet best mulig, slik at du lader på de tider i døgnet strømmen er billigst.

 

 

Huseierne håper nå at bidraget vårt vil gjøre det enkelt, raskt og bekymringsløst å installere hjemmelader for elbil.

- Med løsningen for Huseiernes medlemmer kan du få en hjemmelader på plass uten at du trenger å tenke på ampere, kurser, watt eller kapasiteten i strømnettet der du bor. Det senker forhåpentligvis terskelen for å investere i et sikkert og bra ladesystem hjemme.

Det eneste du trenger å vite er hva slags elbil du har, og styringsenheten vil settes rett i sikringsskapet. Resten fikser installatøren for deg.

Trygg samarbeidspartner

Huseierne har valgt å samarbeide med DEFA fordi vår vurdering er at dette er den beste og tryggeste våre medlemmer kan velge. Produktet har topp kvalitet, noe som dokumenteres av internasjonale tester.

DEFA er den aktøren med mest erfaring i Norge, og har et landsomfattende nettverk av autoriserte installatører så du slipper å tenke på det selv. Det garanterer trygg installasjon til fast pris, så du som kunde ikke får store ekstrakostnader på toppen av kjøpet

I tillegg har Defa et kundesenter som kan alt om elbillading, så du kan være trygg på at du får svar på de spørsmålene du måtte ha rundt kjøpet.

 

 

Dette tilbudet er en del av vår smarte energipakke, hvor målet er å gjøre det enklere for forbrukerne å orientere seg i markedet, bestille og installere elbillader, solcelleanlegg, varmepumpe, smart strømstyring, samt etterisolere og bytte vinduer. Vi vil også få på plass en aktør som hjelper dere å finansiere tiltakene.

Det er viktig å understreke at vi i Huseierne ikke skal selge noe, eller tilby noen produkter selv. Dette er kun ment som veiledning og hjelp til boligeiere der ute.

PS: Du treffer oss på boligmessen i Trondheim Spektrum i helgen. Der kan du se produktene og snakke med en representant fra Defa. Håper vi sees der!

linda@huseierne.no


Medlemsfordel

Defa_banner.jpg

Medlemstilbud som dekker alle behov for hjemmelading av elbil

Huseierne medlemmer kan velge mellom to alternative hjemmeladere eller vi kan bistå deg og dine med-beboere med en komplett ladeløsning om du bor i borettslag eller sameie.

Les mer

 

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Blir ingen solskatt for boligeiere

Les mer

Spar tusener på nytt tak!

Les mer

Lad elsparkesykkelen med vett

Les mer