Vestfold

Gå til hovedinnhold

Vestfold

Bli med du også!

Christine Caspersen er vår distriktsleder i Vestfold. Hun representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere og tilbyr kurs til medlemmer i distriktet.

Christine er særlig opptatt av dele kunnskap om Huseiernes tilbud, kontrakter og avtaler om bolig, samliv og arv, og hjelpe medlemmer med å bruke kunnskapen riktig! Hun mener dette gir boligeiere forutsigbarhet, mulighet til gode prosesser og kan forhindre fremtidige konflikter.

Christine har en master i innovasjon og ledelse, jobber i Advokatfellesskapet Cramer, er samarbeidsadvokat med Huseierne og har styrelederverv i borettslag. Hun har bakgrunn blant annet som daglig leder/gårdsbestyrer for boligselskap samt erfaring fra offentlig og kommunal virksomhet.

I Vestfold har Huseierne fokus på å holde kommunale avgifter, eiendomsskatt og vann- og avløpsgebyrer nede slik at alle kan få mulighet til å eie en leilighet eller et hus. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i!

 

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Christine Caspersen

Distriktsleder Vestfold og samarbeidsadvokat

33 30 76 90

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater