Vestfold

Gå til hovedinnhold

Vestfold

Huseierne avdeling Vestfold hjelper sine medlemmer med alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i fylket. Vi er 14.100 medlemmer i distriktet, bli med du også!

Olav Vilnes er Huseiernes distriktsleder i Vestfold. Han er advokat og arbeider hovedsakelig med fast eiendom. Huseierne holder til i Tønsberg sammen med advokatfirmaet Din Boligadvokat der Olav arbeider. Olav er også samarbeidsadvokat for Huseierne.

Olav er opptatt av at bolig fortsatt skal være et gode for vanlige folk. Det betyr at stat og kommune må legge til rette for mer nybygg. Fremdeles blir det produsert for få boliger i sentrale strøk. Med bedret kommunikasjon tar det nå ca. en time fra Tønsberg til Oslo med bil og tog. Dette har medført et ganske stort press på Tønsberg og de andre Vestfoldbyene med økte eiendomspriser. Vi ønsker ikke at folk faller ut av dette markedet og blir avhengig av å leie i voksen alder.

Vestfold har i liten grad hatt eiendomsskatt, men det er et visst press på dette i noen kommuner nå. Det blir viktig å stanse den prosessen før det er for sent.

Olav representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

St. Olavs gt. 22, 3112 Tønsberg
Vis i kart

Olav Vilnes

Distriktsleder Vestfold og samarbeidsadvokat

33 31 54 00

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater