Telemark

Gå til hovedinnhold

Telemark

Huseierne avdeling Telemark hjelper sine medlemmer med alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i fylket. Vi er 6400 medlemmer. Bli med du også!

Thor Johan Larsen er vår distriktsleder i Telemark. Han er utdannet jurist og arbeider i dag som advokat i advokatfirmaet Asthor AS, i tillegg til å være distriktsleder og samarbeidsadvokat i Huseierne.

Telemark-regionen er i en positiv utvikling. Thor Johan har jobbet mye mot planene om avfallsdeponi i Brevik og saken har skapt stort engasjement lokalt blant boligeiere. Andre lokale saker har vært trygg bolighandel og behovet for en trygg og seriøs byggebransje.

Thor Johan representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Falkumveien 2, 3717 Skien
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Helders Malerforretning

10 % rabatt på ordinær pris ved fremvisning av gyldig medlemskort i Huseierne og kontant betaling. Det gis ikke rabatt på tilbudsvarer.

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer