Agder

Gå til hovedinnhold

Agder

I dag er det over 15 000 medlemmer i Agder - og vi har plass til flere!

Huseierne i Agder er i dag lokalisert på Sløyden Kompetansehus i Arendal sammen med en rekke aktører innenfor bygge- og eiendomsbransjen. Vi holder til i Dronningens gate 41 i Kristiansand. 

Jeg er din representant når det gjelder alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i hele Aust- og Vest-Agder. I tillegg til å være distriktsleder for Huseiernes avdeling i Agder driver jeg Villa Cecilie, der arbeidsområdene er eiendomsrelatert rådgivning og interiørtjenester.

Du er velkommen til å kontakte meg, eller komme innom kontoret hvis du har spørsmål om bolig/eiendom, eller er engasjert i lokale saker som angår boligeiere.

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer.

Regionen vår er i en spennende utvikling, og det skjer mye positivt i Agder. Dersom du er engasjert i samfunnsspørsmål som angår huseiere, må du gjerne ta kontakt.

Besøksadresse

Dronningens gate 41, Kristiansand
Vis i kart
Mandag-onsdag 10-14 eller etter avtale.

Lokale medlemsfordeler

Samarbeidsadvokater