Agder

Gå til hovedinnhold

Agder

I dag er det over 15 000 medlemmer i Agder - og vi har plass til flere!

Huseiernes distrikt i Agder omfatter alle kommunene i Agder fylke.

Cecilie Thorbjørnsen er vår distriktsleder i Agder. Hun er utdannet eiendomsmegler og arbeider i dag som eiendomsrådgiver med alt fra utvikling og prosjektledelse til interiørdesign. Hun driver firmaet Villa Cecilie i tillegg til sin rolle som distriktsleder for Huseierne.

Agder-regionen er i en spennende utvikling, og det skjer mye positivt. Cecilie representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Lokalt har det vært stort engasjement rundt eiendomsskatt og kommunale gebyrer.

Ta kontakt med Cecilie hvis du har spørsmål om bolig/eiendom, eller er engasjert i lokale saker som angår boligeiere!

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Dronningens gate 41, Kristiansand
Mandag-onsdag kl. 10:00-14:00

Kirkebakken 13, 4836 Arendal
Torsdag-fredag kl. 10:00-14:00

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer