Nå kan du styre varmtvannstanken etter strømprisen

Gå til hovedinnhold

Nå kan du styre varmtvannstanken etter strømprisen

Som medlem av Huseierne kan du nå bli en av de første til å sikre deg den smarte varmtvannsberederen Høiax Connected 200. Den kan spare deg for energi, effekt og penger.

SMART VARMTVANNSBEREDER: En vanlig varmtvannstank varmer opp vann med en gang du har tatt deg en dusj, mens den smarte varmtvannsberederen sikrer deg varmt vann i dusjen - til billigst mulig pris.

Tekst:

Ved å flytte oppvarmingen av varmtvann til andre og billigere tider på døgnet, kan du både senke energiutgiftene dine og avlaste strømnettet vårt.

Du kan altså utnytte strømprisen når den er lav, uten at det går utover komfort. Med en smart varmtvannsbereder er du rustet mot høye strømpriser og ny nettleiemodell. Med svingende og dyre strømpriser er det mye å spare på en slik bereder.

Og den beste prisen ferdig installert får du som er medlem av Huseierne.

Les mer og bestill smart varmtvannsbereder til medlemspris her!

Oppvarming av vann koster 

Hvis du vil spare penger og miljøet, lønner det seg å starte med det som bruker mest strøm når du skal senke strømregningen.

Oppvarming av varmtvann er en stor del av strømforbruket ditt, og etter tommelfingerregelen så går 15-20 prosent av strømforbruket ditt til dette.

forsidebilde_4.png

Strømprisen er stort sett lavest på natten. Mens en vanlig varmtvannsbereder bruker mye energi på å varme vann med en gang du har tatt deg en dusj, vil den smarte berederen vente til den perioden på døgnet du har satt opp i appen.

Du bestemmer selv hvilken del av døgnet du vil produsere varmtvann på, slik at berederen best mulig tilpasses pris og ditt forbruksmønster - og du er alltid sikret varmt vann i dusjen når du trenger det.

Du kan også bestemme hvordan du ønsker at berederen skal samhandle med andre elektriske apparater i boligen, og alle funksjonene setter du selv enkelt opp i appen.

 

Unngå effekttopper med smart varmtvannsbereder

Lastflytting fra elektriske varmtvannsberedere blir viktig fremover for å redusere effekttopper på forbrukersiden.  En last er kort fortalt summen av effekt som forbrukerne samtidig tar ut.

Å jevne ut strømforbruket og unngå effekttopper vet vi vil bli belønnet i de nye nettleiemodellene som er på vei.

Huseierne.png

De nye varmtvannsberedere kan på sikt være et godt alternativ til utbygging og forsterkning av nettet, noe som betyr lavere nettleie for oss forbrukere. 

Den smarte varmtvannsberederen fungerer også som batteri fordi den kan lagre varmtvann når strømmen er billigst.

Gjennom å bidra med mulighet og vilje til å endre noe av strømforbruket hjemme får vi økt forbrukerfleksibilietet i energisystemet. Da frigjør vi effekt og energi til andre elektrifiseringsformål.

 

 

Spesialpris for medlemmer 

Huseierne er stolte av at vi i samarbeid med Høiax og rørleggerkjeden VB kan tilby deg som er medlem er rabattert pakke på Høiax Connected 200 varmtvannsbereder.

Den kan du nå få ferdig installert hjemme av rørlegger for kun 15.999 kroner.

I tillegg kom Enova akkurat med gladnyheten om at du kan få inntil 5.000 kroner i støtte dersom du skaffer deg en smart varmtvannsbereder.

Vår løsning kvalifiserer selvsagt til det. Høiax Connected leveres uten påmontert støpsel slik at man er kvalifisert for tilbakebetaling fra Enova.

Totalprisen blir da kun 10.990 kroner for våre medlemmer når Enovastøtten er medregnet.  

Les mer og bestill smart varmtvannsbereder til medlemspris her!

 

 


Medlemsfordel

Varme og Bad

Få hjelp til alt fra planlegging til ferdig installert bad. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med over 200 rørleggerbedrifter og 1600 fagfolk over hele landet.

Les mer

 

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Stipulert strømforbruk og forskuddsbetaling: Er det lov?

Les mer

Slik holder du edderkoppene unna

Les mer