Ny og sikrere innlogging til våre medlemssider

Gå til hovedinnhold

Ny og sikrere innlogging til våre medlemssider

Huseierne bytter nå til en sikrere og bedre innloggingsfunksjon for medlemmer som skal melde seg på kurs, lage kontrakter og avtaler og melde inn juridiske saker.

SIKRERE: Huseierne endrer nå innloggingsmetode. Ved neste innlogging får du dette bildet.

Neste gang du logger på Huseiernes lukkede medlemssider vil du bli møtt med en ny innloggingsmetode. Skiftet gjøres nå for å sikre dataene dine bedre, og for å kunne gi deg bedre tjenester.

Avtaler, juridisk hjelp og kurspåmelding

Innloggingen på sidene våre gjør du blant annet når du skal:

  • Melde deg på kurs
  • Laste ned og bruke våre avtalemaler 
  • Melde inn en juridisk sak til advokatene våre

Logg inn med e-posten din

Den nye innloggingsmetoden blir med e-postadressen du er registrert med i medlemssystemet. Dermed slipper du å huske på medlemsnummeret når du skal logge inn. 

Det nye innlogginssystemet er i tillegg sikrere enn det gamle, og helt i tråd med dagens krav til personvern og innlogging.

Slik bytter du innloggingsmetode

 

lag ny bruker.png

START PÅ GAMMEL MÅTE: Første skritt i prosessen er å logge deg inn på den gamle måten, så vi er sikker på å få identifisert deg som medlem. 

1. Logg inn på gammel side

Første gang du skal logge inn på de nye sidene må du bruke den gamle innloggingen én gang for at vi skal få identifisert deg som medlem. 

Da logger du inn på siden med medlemsnummer og postnummer. (Bruk postnummeret uansett om du har byttet passord!)

Klikk på "Opprett bruker"

Systemet tar deg nå videre til det nye innloggingssystemet.

2. Legg inn e-post og lag passord

I det neste skjermbildet legger du inn e-postadressen din. Vi anbefaler at du bruker din private e-postadresse, slik at du slipper å endre den hvis du bytter jobb. 

Du fyller også inn et nytt passord og bekrefter dette på vanlig måte. Passordet må inneholde minst et tall! 

Nytt passord.png

LEGG INN EPOST: I neste bilde legger du nå inn e-postadressen din og et passord som du bekrefter. 

3. Bekreft med mobilkode

For å bekrefte den nye brukeren sender vi deg en kode på SMS. Ha mobiltelefonen din i nærheten.

Mobilkode 2.png

SIKKER INNLOGGING: Vi har gjort innloggingen sikrere ved at du får en verifikasjonskode når du logger inn. Dermed er vi sikre på at det er nettopp du som logger inn for å se dine kontrakter, avtaler og juridiske saker.

Du kommer nå inn på "Min side" slik du kjenner den fra før av. De som har laget avtaler som samboerkontrakt eller utleiekontrakt vil fremdeles finne disse her. 

Du vil også finne oversikt over kurspåmeldinger.

4. Bruk ny innlogging neste gang!

Neste gang du logger på medlemssidene går du rett til den nye innloggingsiden. Da logger du inn med e-posten og passordet du har satt.

Vi sender deg så en verifikasjon på SMS for å få bekreftet at du er deg. 

Nytt saksbehandlingssystem for deg som får advokathjelp

En av grunnene til at vi endrer innlogginsmetode er at vi bytter saksbehandlingssystem for advokatene. Er du en av dem som får hjelp av våre advokater, vil du på "Mine saker" få oversikt over sakene dine, kommunisere med advokatene våre og du vil se hvor mye du har igjen av den gratis rådgivningstimen du har i året som medlem.

Side for juridiske saker.png

BEDRE SAKSBEHANDLING: De medlemmene som har skriftlige saker hos våre advokater vil få et nytt og bedre system der de ser sin egen sak.

NB: Husker du ikke medlemsnummeret ditt?

Send SMS med teksten: Huseier til 2007, og få medlemsnummeret tilsendt på SMS.

Forutsetningen er at mobilnummeret allerede er registrert i vårt medlemssystem, og at dette er nummeret på den telefonen du sender SMS fra.

Dersom du bare mangler medlemsnummeret ditt og ikke får dette på SMS, kan du kontakte medlemsservice i kontorets åpningstid på telefon 22 47 75 00 eller post@huseierne.no.