Ny medlemsfordel: Huseierne lanserer boliglån i Storebrand

Gå til hovedinnhold

Ny medlemsfordel: Huseierne lanserer boliglån i Storebrand

Medlemmer i Huseierne får nå boliglån som medlemsfordel! Huseierne har inngått avtale med Storebrand bank om boliglån med god rente og gratis etablering.

Huseierne lanserer medlemslån i Storebrand.
NY MEDLEMSFORDEL: Vi gleder oss over å kunne tilby medlemmene i Huseierne et godt boliglånstilbud, forteller Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne (th) og Heidi Skaaret, direktør for personmarked i Storebrand (tv). (Foto: Storebrand)

Av: Carsten Henrik Pihl

- Vi i Huseierne ønsker å gi våre medlemmer gode medlemsfordeler. Derfor er det gledelig at vi nå kan presentere gode betingelser på den største utgiften knyttet til boligen - nemlig lånet, sier Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne.

Medlemstilbud for alle

Det norske bankmarkedet er slik at de beste betingelsene gis til medlemmer i ulike organisasjoner. Til nå har dette vært forbeholdt fagorganisasjoner som LO og Akademikerne.

Men nå åpnes markedet opp for alle, forteller Morten Andreas Meyer.

- Huseiernes avtale med Storebrand er den første medlemsavtalen for lån som alle kan melde seg inn i. Det har vært viktig for oss å bruke vår posisjon med 225.000 medlemmer til å forhandle frem et lånetilbud som kan passe de fleste.

- Etter mange og lange runder gjennom et års tid har vi landet på Storebrand Bank som vi mener kan gi deg som medlem et godt lånetilbud, sier Morten Andreas Meyer.

  • Den beste renten som tilbys ved oppstart er 1,96 prosent nominell - 2,00 prosent effektiv rente. 
  • Dette er for lån over 4 millioner kroner med innenfor 70 prosent av boligens verdi. 
  • For lån under 4 millioner kroner vil renten være på 2,05 prosent nominell, og 2,12 prosent effektiv rente.
  • Etablering er gebyrfritt, det gjelder også eventuell tinglysing. Du sparer inntil 2.535 kroner ved flytting eller første gangs etablering.

Les mer om renter, tilbudet og søknadsprosessen: Medlemsfordeler i Storebrand

 

Ferdigforhandlet!

- Våre medlemmer skal slippe å forhandle renter med banken, det har vi gjort for dem.  Rentebetingelsene er gode, det er gratis å etablere og flytte lånet. Dermed er terskelen for å flytte lånet til vår nye avtale lavere, og lånet blir billigere for deg. sier Morten Andreas Meyer.

Det har vært turbulente tider i det norske bankmarkedet de siste ukene. Flere banker har satt ned rentene – men ikke likt for alle sine kunder.

- Slik skal det ikke være, og slik er ikke lånet vi i Huseierne har forhandlet frem med Storebrand. Går renten opp, går den opp likt for alle medlemmene. Og går renten ned, går renten likt ned for alle medlemmene. Slik skal det være!, slår Morten Andreas Meyer fast.

 

Ny medlemsfordel!

Nettboard_versjon1.png

 

Trygghet og bærekraft

I Storebrand er de stolte og glade for å kunne være partner med Huseierne:

- Huseierne er en kjent og trygg forbrukerorganisasjon som jobber for det kjæreste vi eier, nemlig hus og hjem. Dette er verdier vi i Storebrand også deler, forteller Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand.

Hun forteller også at verdiene til Storebrand og Huseierne matcher godt. Særlig at begge organisasjonene er sterkt opptatt av bærekraft.

- Vårt arbeid med bærekraft startet på sparesiden, der vi har fokusert på hvilke selskaper våre fond skal være investert, og ikke investert i. Vårt arbeid med bærekraft har vi tatt videre til boliglånssiden, der vi ønsker å gjøre våre kunder mer bevisste rundt energibruk, og informere om energisparende tiltak som kan gjennomføres i hjemmet. Her ser vi frem til å arbeide sammen med Huseierne for å kunne komme enda lenger, sier hun.

Satsingen på bærekraft var viktig for Huseierne også:

- Våre medlemmer har bekreftet i undersøkelser at de er opptatt av energi, klima og miljø. Dette gjelder alle aldersgrupper. Derfor er det spennende for oss å inngå en avtale med Storebrand der disse tankene nærmest ligger i konsernets DNA, sier Morten Andreas Meyer i Huseierne.

 

Det handler om hjemmet ditt!

Medlemmer i Huseierne får:

→ Gratis juridisk og byggteknisk rådgivning
→ Gratis kurs i boligrelaterte temaer
→ Rabatter på byggevarer og andre boligrelaterte produkter

Bli en trygg boligeier for 619 kroner i året! 

Mer fra Huseierne

Se alle artikler