Flight Park Gardermoen AS tilbyr reisende fra Oslo Lufthavn Gardermoen et trygt og behagelig parkeringsalternativ - 24 timer i døgnet. Medlemmer i Huseiernes Landsforbund får  10 % rabatt. Du leverer bilen rett foran avgangshallen (av- og påstigningsfeltet), og en av deres sjåfører kjører den til sitt inngjerdede og bevoktede parkering. Når du returnerer får du bilen levert, ferdig oppvarmet, på korttidsparkeringen utenfor ankomsthallen.

Flight Park har vaskehall og verkstedhall. De tilbyr det meste innenfor bilpleie mens du er ute og reiser. I deres verkstedhall foretar de dekksskift, oljeskift osv.

Ønsker du service eller større reparasjoner på din bil mens du er ute og reiser kjører de din bil til verksted for deg.

Når bilen hentes må du medbringe medlemskortet ditt - enten det som er tilsendt eller medlemskortet i vår medlems-app. Medlemmer i Huseiernes Landsforbund må vise sitt medlemskort når de skal betale for å få rabatt. Det skal ikke oppgis i bestillingen at de er medlemmer. Flight Park kan ikke innvilge rabatt uten at medlemskortet framvises.

De har de laveste prisene på denne typen parkering og er også billigere enn parkeringshuset og de nærmeste parkeringene til terminalen.