Dersom jeg ikke kan bistå deg med egen ekspertise, kan jeg henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til HL sentralt.

Dersom du har lyst til å engasjere deg i samfunnsspørsmål som særlig angår huseiere, så ta gjerne kontakt med meg. Regionen vår er i utvikling, med omfattende byggevirksomhet på gang. Våre kommuner gjør mye godt arbeid, men det er lov å se med kritisk blikk på det de gjør også.

Ta kontakt med meg på e-post eller telefon!

Kurs
Vi arrangerer ulike kurs for huseiere.  De mest populære er og har vært:

  • Kurs for styremedlemmer i sameier og borettslag
  • Felles og farer ved utleie av boliger.

Sameier og borettslag
Vi har de siste årene også hatt stor medlemsøkning blant sameiere og borettslag. Disse medlemmene søker juridisk rådgivning og kursing i styrearbeid. Styrearbeid er forbundet med et betydelig ansvar!
Klikk her for å lese boligadvokatens beste tips til årsmøtet og generalforsamlingen

BOR DU I SELVEIERLEILIGHET?

Er Sameiet medlem hos oss? Det koster kun fra kr 990,-.

1.Januar 2018 trådte ny eiersesjonslov i kraft. Vår juridiske avdeling tilbyr utarbeidelse av nye vedtekter for kun kr 3.000,-

  1. Ta kontakt på alf 22477507 eller jusshjelp.no. Vår erfaring er at mange sameier har enten foreldede regler- eller enda verre: De har ingen vedtekter i det hele tatt.- Klare regler skaper godt naboskap.

       2.   Loven angir at et Eierseksjonssameie skal avholde årsmøte innen 1. Juni hvert år! Da kan det være nyttig å vedta nye vedtekter. Og et lite spørsmål til: Er oppdelingen i tråd med den opprinnelige seksjoneringsbegæringen? Vi opplever at for eksempel kjellere og loftsetasjer blir innredet til boligformål, uten bebyggelsen blir reseksjonert. Dette er ikke god formuespleie. Det er heller ikke velegnet for pleie av godt naboskap

 

Ta kontakt med meg på e-post eller telefon!

Kontortid i Kristiansand(Kongensgate 32):

Mandag 09.00-15.00
Tirsdag 09.00-15.00

Andre dager  etter avtale. Vi anbefaler alltid å avtale tid på forhånd, tlf. 97539000, for å unngå unødig venting. Dessuten er jeg mye på farten.

Espen Solum

Distriktsleder Vest-Agder

97 53 90 00

Besøksadresse

Kongensgate 32, Kristiansand
Vis i kart