NOR entreprenør AS

Gå til hovedinnhold

NOR entreprenør AS

Totalentreprenør innen håndverkstjenester, balkong- og fasadeoppussing, betongrehabilitering, overflatebehandling og ombygging av næringslokaler!

Medlemsfordelen gjelder for medlemmer i Oslo og Akershus.

Vi er 5 håndverksmestere i ledelsen med lang og bred erfaring fra fasaderehabilitering. Vi utfører mur puss arbeid, etterisolering, fasadepuss, pussystemer, panelutskifting, malingsfjerning, oppmaling, høytrykksrengjøring, sand- og kalkblåsing, dør- og vindusutskifting, tak, pipe og blikkenslagerarbeid.

Våre kunder er borettslag, sameiere, gårdeiere, eiendomsforvaltere og bedrifter.

Medlemsfordeler for boligselskaper og gårdeiere 

For medlemmer av Huseierne tilbyr vi rabatterte priser på våre varer og tjenester, samt utvidet garantitid fra 3-5 år. I tillegg kan vi bistå med tilstandsvurdering og utarbeidelse av tiltaksplaner.

Levere materialer og utstyr til dugnadsarbeid, vurdere sikkerhet og HMS ansvar for boligselskap og gårdeiere for de arbeider som skal utføres på dugnad, og utføre det som ikke egner seg for dugnadsarbeid.

Balkong- og fasaderehabilitering 

Rehabilitering av fasader og balkonger er ofte omfattende og krever høy faglig kompetanse på flere områder. Dårlig vedlikehold og ettersyn er ofte årsaken til unødvendige og store skader. Ved jevnlig vedlikehold av fasaden oppnås en bedre vedlikeholdsøkonomi over tid. Balkong- og fasaderehabilitering kan gjennomføres med ulike løsninger. Ved en befaring ser vi ut ifra tilstanden hvilke valg som er mest hensiktsmessig

Betongrehabilitering og overflatebehandling 

Overflatebehandling og betongrehabilitering av fasader, balkonger, parkeringshus og betongmur.

Betongrehabilitering med riktig overflatebehandling beskytter betongen mot nedbrytelse, vann og fuktinntrengning. Årsaker til skader og nedbrytning av betong er ofte fuktskader, porøs betong, dårlig utført fagarbeid, luftforurensning og veisalt. Vi opplever at det er ofte den eldre bygningsmassen som er utsatt for korrodering, som fører til at armering og betong smuldrer opp.

Ombygging og oppussing av kontor og næringslokaler

Vi tilbyr totalentreprise ved ombygging, oppussing og leietakertilpasning av alle typer kontor og næringslokaler. Tilrettelegging og ombygging av bygningsmasse for mer effektiv og tilpasset drift. Vi utfører både bygningsmessige og tekniske endringer. Vi kan levere prosjekter som forutsetter kort og hektisk byggetid.

Vi er kjent for kostnadseffektive og gode løsninger til beste for våre oppdragsgiver.

NOR entreprenør AS er godkjent for ansvarsrett utf. overordnet ansvar bygg tiltaksklasse 2, og har gode Garantiordninger iht. Norsk Standard. Alt arbeid utføres etter våre Intern og Kvalitets-sikringssystemer, HMS, SHA og FDV rutiner.

Ønskes mer informasjon eller ønske om en befaring og gratis pristilbud
Kontakt Geir Hopland på tlf. 901 74 420 eller e-post: 

Vi bygger på KOMPETANSE, KVALITET OG TILLIT!