Klage på eiendomsskatt i Eidskog?

Mange boligeiere i Eidskog lurer på hvordan de skal få sagt fra til kommunen at de opplever at skattetaksten deres ikke er riktig og er satt for høyt. Hvis du i likhet med hundrevis av andre opplever at urettferdighet, tilfeldigheter og dårlig kvalitet på takseringen rammer deg, kan du klage til kommunen. Fordi mange har spurt oss om hvordan de skal klage, har vi laget en enkel rettledning. Fristen for å klage på eiendomsskattetaksten er 10. april.

Klikk her for å laste ned skjema som hjelper deg med klagen


 

Kjære HL-medlem i Hedmark

Jeg er din representant når det gjelder alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i Hedmark, som dekker hele fylket fra Hamar og de nærmeste kommuner, Ringsaker og Stange, samt i Elverum med tilstøtende kommuner. Kongsvinger med tilstøende kommuner samt Trysil og Engerdal.

Dersom jeg ikke kan bistå deg med egen ekspertise, kan jeg henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til HL sentralt.

Om det er aktuelle spørsmål som opptar deg innenfor eiendom, så ta gjerne kontakt med meg. Regionen Hamar/Elverum har de siste årene hatt en sterk utvikling på økt bosetting, med omfattende byggevirksomhet. Medlemstilslutningen avspeiler dette, og størst konsentrasjon av medlemmer har vi i Hamar og de nærmeste kommuner, Ringsaker og Stange, samt i Elverum og Kongsvinger.

Geir Nøsterud

Distriktsleder Hedmark

92 25 84 31

Besøksadresse

Tommelstadgata 4, 2212 Kongsvinger
Vis i kart