Huseiernes Landsforbund Aust-Agder har nå flyttet inn på Sløyden Kompetansehus sammen med en rekke aktører innenfor bygg/eiendomsbransjen.

Sløyden er et verneverdig bygg lokalisert på Tyholmen i Arendal, og er et landemerke i Arendal. Bygget er oppført i 1839, og var den gang Norges første museum.

I tillegg til å være fylkesleder for Huseiernes Landsforbund avdeling i Aust-Agder, er jeg også daglig leder i Agder Tresenter. 

Du er velkommen til å kontakte meg, eller komme innom kontoret hvis du har spørsmål om bolig/eiendom, eller er engasjert i lokale saker som angår boligeiere.

I Aust-Agder er det nå ca. 6 500 medlemmer, og vi har plass til flere! Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk, teknisk og økonomisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer.

Regionen vår er i en spennende utvikling, og det skjer mye positivt i Aust-Agder. Dersom du er engasjert i samfunsspørsmål som angår huseiere, må du gjerne ta kontakt.

Cecilie Thorbjørnsen

Distriktsleder Aust-Agder

47 68 47 86

Besøksadresse

Kirkebakken 13, 4836 Arendal
Vis i kart