Spesialavtale på strøm hos NorgesEnergi

Gå til hovedinnhold

Spesialavtale på strøm hos NorgesEnergi

Som medlem kan du velge mellom to gode strømavtaler hos NorgesEnergi. Bytt til NorgesEnergi i dag – det er både enkelt og gratis!

Medlemskortet gir deg:

Strøm til medlemspris

Med Strøm til medlemspris får du tilgang til en unik spotprisavtale. Strømprisen din vil følge markedsprisens svingninger, samtidig som du får muligheten til å velge fastpris når strømprisen svinger mest.

Tilbud om fastpris får du gjennom Vintertrygghet, et fordelsprodukt som følger med avtalen. Vintertrygghet koster kun 49 kr/mnd., har ingen bindingstid og kan sies opp når som helst.

Strøm til medlemspris koster kun 19 kr/mnd. + 2,99 øre/kWh (inkl. mva. og elsertifikat)

Les mer om Strøm til medlemspris

Topp 5-garanti

Topp 5-garanti er strømavtalen for deg som ønsker mer forutsigbarhet på strømregningen. Du vil være sikret en variabel strømpris som alltid er blant de 5 beste på årlig basis, målt mot en representativ liste over de 20 største strømleverandørene.

I tillegg får du Sparepakken, en ekstra trygghet i hverdagen. Denne fordelen kan gi deg en rekke betalingsfritak dersom du blir sykmeldt, arbeidsledig eller opplever strømskader i hjemmet. Sparepakken koster kun 49 kr/mnd., og har ingen bindingstid.

Les mer om Topp 5-garanti 

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Enkelt og gratis å bytte!

Klikk her, fyll ut bestillingsskjemaet på to minutter og så fikser vi resten for deg. Så enkelt er det!

Hvorfor velge NorgesEnergi?

NorgesEnergi er en av landets største lavprisaktører. De har levert billig strøm til norske hjem siden 1999 – og det vil de fortsette med. NorgesEnergi er stolte av å kunne levere billig strøm til Huseierne!