Soleliten

Gå til hovedinnhold

Soleliten

Med eget solcelleanlegg på din bolig, kan du nyte ren egenprodusert strøm i stikkontakten. Produktene leveres av Europas fremste leverandør, IBC Solar AG, og med egen app vil du også kunne holde kontinuerlig oversikt over produksjonshistorikk i anlegget ditt. Alt ferdig installert.

 

Dette får du

Solelitens solpakker består av komplett materiell av topp kvalitet. Solcellene på 335Wp er monokrystallinske, noe som betyr at de er høyeffektive og perfekt for nordiske forhold.

Med i installasjonen følger en egen app, hvor du til enhver tid får oversikt over din egen produksjon, og status i solcelleanlegget.

Soleliten har innfestning til alle typer tak, og deres kvalitetssikre festebraketter sørger for at du får et anlegg som vil stå sikkert, og produsere strøm i over 30 år

Sømløs installasjon:

Huseierne sørger for at installering og tilkobling utføres av en lokal og faglig kompetent installatør. Kjøper du solanlegg gjennom Soleliten får du:

  • Sikker og dokumentert installasjon
  • Bistand med innmelding til netteier
  • Overskuddsstrøm vil du kunne selge til lokal netteier, som en ekstra bonus

Trygg samarbeidspartner:

Huseierne har valgt å samarbeide med Soleliten/ Berggård Amundsen & Co AS som er Preferred Premium Partner med Europas ledende leverandør på sol, IBC Solar AG. Produktene holder meget høy standard, og kvalitetssjekkes av IBC Solar i eget laboratorium. De har lokale installatører over hele landet, og disse kommer alltid på en hyggelig befaring for en sjekk av taket ditt i forkant av en installering.

Slik går du frem:

  • Klikk på "Beregn ditt tak hos Soleliten"
  • Legg inn din boligadresse og klikk «Beregn mitt tak»
  • Gjør de tilpasningene i solcelleanlegget du ønsker
  • Fyll ut din kontaktinfo, og klikk på «Be om uforpliktende tilbud»
  • Du settes da i dialog med lokal installatør, som ringer deg og planlegger befaring

Beregn ditt tak hos Soleliten

Rabatt på solcelleanlegg

Som medlem av Huseierne vil du få en prisreduksjon på kr 100,- per panel i ditt solcelleanlegg.

Sjekk pris og potensiell strømproduksjon for ditt tak nå

Beregn ditt tak her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Et enklere, sikrere og smartere hjem

Smarthusløsninger fra Futurehome gir deg et enklere, tryggere og mer energibesparende hjem. Du kan styre lys, varme, elektroniske dørlåser og mange andre smarte enheter rett fra smarttelefonen din, alt samlet i en enkel og intuitiv app.

Varmepumpeservice

Tilbud på varmepumpepakker som inneholder komplett varmepumpe, standard installasjon, overbygg i el-forsinket stål og fri leveranse.