Er huset ditt høyt? Da kan det kan være en utfordring å nå alle kriker og kroker, og ikke minst å kunne gjøre det på en sikker måte.

Ren Service AS har spesialutstyr og kompetanse for å rengjøre huset ditt på en trygg måte uten bruk av lift.  Hvis du allerede har et problem med alger og sopp, så kan vi tilby en løsning for å fjerne dette.

Vask huset nå! Så beskytter du huset bedre og kan utsette å malingen for en god stund.

Pakkeløsning for automatisk utrykning for fjerning av snø og is i Oslo-regionen

For å hjelpe medlemmene i Oslo-regionen med å overholde sitt ansvar, har vi inngått en samarbeidsavtale med firmaet Ren Service AS, som tilbyr en abonnementsordning der de overvåker bygningen, og iverksetter tiltak når det er nødvendig. Huseiernes medlemmer får 25 prosent rabatt på de ordinære prisene.

Pakkeløsningen for automatisk utrykning for fjerning av snø og is, har en pris på kr 19 800,- eks mva. før rabatt for en «vanlig»  bygård.  Prisen gjelder for et standard bygg som har inntil 40 meter lang fasade mot gateplan. Det tas forbehold om tilgjengelighet, om det er nødvendig å bryte strømforbindelsen til trikk og liknende. Slike forhold kan få utslag i prisen. Huseiernes medlemmer skal under enhver omstendighet ha 25 prosent rabatt på den totale prisen før mva.

For nærmere informasjon og avtale, ta kontakt med Ren Service AS, tlf.: 22 06 06 00, send en e-post til , eller les mer på www.renservice.no.