Modum Sikkerhetssenter

Gå til hovedinnhold

Modum Sikkerhetssenter

30 % rabatt på Modum brannstiger fra Norges ledende leverandør av godkjente rømningsløsninger.

 

Bruk medlemsfordelene dine!

Som medlem i Huseierne er det fast gjennomgående 30% rabatt på alle produkter fra Modum Sikkerhetssenter.

Den originale Modumstigen

Modumstige har 15 års garanti og teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk. Modumstigen inkl. bolter for montering sendes fraktfritt til hele Norge.

Det er viktig at brannstigen er montert slik at den er lett å bruke, plasseres rett sted og har riktig lenge. Medlemmer få hjelp via telefon/mail for å komme fram til en optimal løsning. Modum Sikkerhetssenter har over 30års erfaring og sender brannstiger til fast pris i hele landet.

Norges ledende leverandør av rømningsveier

Modum System AS er Norges ledende leverandør av rømningsveier, med over 30 års erfaring. I tillegg til rømningsveier er vi totalleverandør av brannsikkerhetsutstyr til private, bedrifter og sameier og borettslag.

Bestill i dag

For bestilling gå til Modums nettbutikk.  Bruk rabattkode: HL2018SM7 og legg inn medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet.

Har du glemt medlemsnummeret ditt send "HUSEIER" til 2007, eller ring 22 47 75 00. Du kan også finne medlemskorter i Huseiernes Landsforbund sin app!

30% rabatt på alle produkter

Som privat medlem i Huseierne får du 30% rabatt på Modum brannstiger,  og det er fast gjennomgående 30% rabatt på alle produkter fra Modum Sikkerhetssenter.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.