Strøm til medlemspris!

Gå til hovedinnhold

Strøm til medlemspris!

Huseierne har forhandlet fram en av markedets beste strømavtaler fra Glitre Energi for deg som er medlem. Avtalen er enkel, billig og trygg.


Bytt strømleverandør i dag!

Huseierne har forhandlet fram en av markedets beste strømavtaler for deg som er medlem. Avtalen er enkel, billig og trygg, og lik for alle.

Huseiernes avtale har spotpris samt et lite påslag på 2,8 øre pr kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kr. Du skal føle deg trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet!

Fordeler:

  • En avtale uten bindingstid
  • En av markedets beste strømpriser fremforhandlet av Huseierne
  • Etterskuddsvis fakturering basert på faktisk forbruk

Bestill strøm til medlemspris

Om Glitre Energi

Glitre Energi er en pålitelig strømleverandør med fokus på innovasjon, miljø og bærekraft. Vi sier aldri noe med liten skrift. Hos oss er en avtale en avtale. Vi har ingen lokketilbud, og holder det vi lover. Kundemålinger viser at vår kundeservice er blant de beste i bransjen, og våre kunder er aller mest fornøyd med vår gode service og billige strømpriser. 

Glitre Energi har lokal og fornybar strømproduksjon på våre vannkraftverk, men selger strøm til hele landet. Huseiernes valg av Glitre Energi er et kvalitetsstempel vi er stolte av. Hvis du som medlem er opptatt av miljø og bærekraft, ta et bærekraftig valg og velg Glitre Energi som din strømleverandør. Velkommen til oss!

Ikke medlem?

Bli medlem i dag og få rabatter, gratis juridisk og byggteknisk rådgivning og kurs i boligrelaterte temaer.

Bli en trygg boligeier for 539 kroner i året!

Medlemsfordel - Privat

Som medlem i Huseierne får du strøm til medlemspris!

Avtale: Spotpris + 2,8 øre/kWh i påslag, og kun 12,50 kr i fastbeløp pr. mnd.

Bestill strøm til medlemspris

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Ønsker du at Glitre kontakter deg for en uforpliktende prat? 

Fyll ut kontaktskjema her

Kontakt

glitreenergi.no/strom/huseierne/

E-post:
Tlf: 31 00 15 20

Sameie eller borettslag?

For sameie eller borettslagsmedlemmer kan du bestille strøm her

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Varmepumpeservice

Tilbud på varmepumpepakker som inneholder komplett varmepumpe, standard installasjon, overbygg i el-forsinket stål og fri leveranse.

Soleliten

Med eget solcelleanlegg på din bolig, kan du nyte ren egenprodusert strøm i stikkontakten. Produktene leveres av Europas fremste leverandør, IBC Solar AG, og med egen app vil du også kunne holde kontinuerlig oversikt over produksjonshistorikk i anlegget ditt. Alt ferdig installert.