Eurofins Radonlab

Gå til hovedinnhold

Eurofins Radonlab

Huseiernes avtale med Eurofins Radonlab AS gir medlemmer gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

20 % rabatt på sporfilm radonmålere

Som medlem får du 20 prosent rabatt på sporfilm. Sporfilm er en brikke som måler radonkonsentrasjonen i boligen din. Brikken plasseres i et oppholdsrom i minst to måneder, og sendes deretter til Eurofins Radonlab AS for analyse.

Klikk her om du ønsker å bestille sporfilm

10 % rabatt på Radon-inspeksjon

Dersom det oppdages et høyt strålingsnivå i boligen, tilbyr Eurofins Radonlab AS inspeksjoner og tilleggsundersøkelser der nødvendige tiltak utredes.

Har du behov for dette, får du 10% rabatt dersom du er medlem av Huseierne.

10 % rabatt på drikkevannsanalyse

Har du hus eller hytte med egen brønn tilbyr Eurofins 10% rabatt på analyse av drikkevann til medlemmer i Huseierne.

Bestilling: Bestill vannalyse her!

Gratis veiledning om Radon

Alle medlemmer av Huseierne får gratis råd og veiledning innen området radon og stråling. Radonlabs svartjeneste kan nås på telefon 21 96 03 50 hver tirsdag og fredag mellom 13:00 og 15:00.


For å få rabatt må du huske å skrive HL i kommentarfeltet, etterfulgt av medlemsnummeret. Medlemsnummer må også oppgis ved telefonbestilling og bestilling via faks, brev eller e-post.

Har din bolig for høye radonverdier?

Radon er en radioaktiv edelgass med opphav fra det radioaktive grunnstoffet uran som forekommer i grunnen. Dette er den vanligste årsaken til radonproblemer med inneluft i norske boliger. Dersom du allerede har målt radon i din bolig bør du være klar over at ved renovering kan radonkonsentrasjonen i boligen endres. Ny ventilasjon eller bytte av vinduer kan påvirke radonnivået. Med årene kan også sprekker i grunnmur dannes, slik at radon lett kan trenge inn fra grunnen.

Beregninger fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) og Kreftregisteret viser at radon medvirker til anslagsvis 370 nye lungekrefttilfeller hvert år. DSA anbefaler at radonnivåer holdes så lave som mulig i alle bygninger, og at tiltak alltid bør utføres når radonnivået i ett eller flere oppholdsrom overstiger 100 Bq/m3. Den eneste måten å evaluere risiko fra radon er å måle radonkonsentrasjon i inneluften.

Finn svar på vanlige spørsmål (klikk på lenke) 

Les mer om tilbudet

Medlemsrabatter

20 % rabatt på sporfilm radonmålere

10 % rabatt på Radon-inspeksjon

10 % rabatt på drikkevannsanalyse

Gratis veiledning om Radon

Bestill her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt

Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på telefon 21 96 03 50.

Les mer på radonlab.com

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.