Huseiernes Landsforbunds avtale med Eurofins Radonlab AS gir medlemmer gratis rådgivning om radon og stråling.

Rabatt på radonmålinger

20 % rabatt på sporfilm

Som medlem får du 20 % rabatt på sporfilm. En sporfilm er en brikke du kan bruke til selv å måle radonkonsentrasjonen i boligen din. Brikken plasseres i et oppholdsrom i minst to måneder, og sendes deretter til Eurofins Radonlab AS for analyse.

Klikk her om du ønsker du å bestille sporfilm, eller ring telefon 21 96 03 50.

For å få rabatt må du huske å skrive HL i kommentarfeltet, etterfulgt av medlemsnummeret. Medlemsnummer må også oppgis ved telefonbestilling og bestilling via faks, brev eller e-post.

10 % rabatt på Radon-inspeksjon

Dersom det oppdages et høyt strålingsnivå i boligen, tilbyr Eurofins Radonlab AS inspeksjoner og tilleggsundersøkelser der nødvendige tiltak utredes. Har du behov for dette, får du 10% rabatt dersom du er medlem av Huseierne.

Gratis veiledning om Radon

Alle medlemmer av Huseierne får gratis råd og veiledning innen området radon og stråling. Radonlabs svartjeneste kan nås på telefon 21 96 03 50 hver tirsdag og fredag mellom 13:00 og 15:00.

Drikkevannsanalyse

Har du hus eller hytte med egen brønn tilbyr Eurofins 10% rabatt på analyse av drikkevann til medlemmer i Huseierne. For bestilling følg lenken: http://vannshop.eurofins.no/folkehelsepakken--hl-tilbud-p-156-c-182.aspx

Finn svar på vanlige spørsmål (klikk på lenke) 

Bestill sporfilm (klikk på lenke)