Agio Forvaltning

Gå til hovedinnhold

Agio Forvaltning

Vi lager pristilbud spesialtilpasset deres boligselskaps behov og ønsker. Våre tilbud inneholder ingen skjulte kostnader og gir forutsigbarhet. I Agio Forvaltning lover vi deg topp kvalitet, markedets beste service og priser som gir besparelser.

Agio Forvaltning er stolt samarbeidspartner med Huseierne. Dette innebærer unike medlemsfordeler for både boligselskapet (f. eks. borettslaget eller sameiet) og beboerne. Fra og med 01.01.2021 tilbyr vi, gjennom Huseiernes Landsforbund, fantastiske medlemsfordeler, og en vedlikeholdsplan utarbeidet av uavhengige parter – til banebrytende priser!

Agio Forvaltning ble etablert da vi så et stort behov knyttet til å ivareta interessene for de med leilighet i borettslag og sameier. Markedet besto da i hovedsak av store, veletablerte aktører, som vi siden vår etablering har utfordret både på pris, service og brukervennlighet.

For de aller fleste vil det å gå til innkjøp av sitt eget hjem være den desidert viktigste økonomiske investeringen gjennom livet. Vårt ansvar knyttet til dette er noe vi er særdeles bevisste på, og vi mener at kvaliteten på forvaltningen og forretningsførselen utvilsomt bør gjenspeile dette.

I motsetning til andre aktører i markedet, som deler sine ansatte inn i separate regnskaps- og kundeserviceavdelinger, har vi fokus på at forvaltningskonsulenter i Agio Forvaltning skal ha kompetanse innenfor alle relevante områder. De håndterer dermed alt fra daglig bokføring og regnskap til rådgivning i spesifikke caser og situasjoner. Dette gjør vi slik at deres faste kontaktperson i Agio Forvaltning skal kjenne dere, kunne yte den beste servicen og bli en ekte samarbeidspartner for styret.

Vi er alltid på søken etter nye verktøy og hjelpemidler for å gjøre hverdagen for våre kunder mer oversiktlig og mindre tidkrevende. Vår erfaring og utnyttelse av de riktige systemene, har ikke bare ført til en enklere styrehverdag for kundene, men gjort at vi er markedsledende på pris!