Komplett ladeløsning fra DEFA

Gå til hovedinnhold

Komplett ladeløsning fra DEFA

Med DEFA får sameier og borettlsag en komplett ladeløsning for el- og hybridbil med administrasjon, betalingsløsning og strømstyring.

Medlemstilbud! Kostnadsfri lastbalansering for optimal utnyttelse av tilgjengelig strøm i borettslaget.

En ladeløsning fra DEFA installeres slik at man får optimal utnyttelse av tilsatt kapasitet i anlegget. På denne måten disponeres tilgjengelig strøm optimalt på de ladende bilene. Kapasiteten fordeles til ladepunktene slik at alle biler lades rettferdig. Slik unngår dere unødvendige investeringer i mer strøm. Løsningen er tilgjengelig uavhengig av hvilket strømselskap dere benytter i borettslaget.

Enkel drift og rettferdig fordeling gir fornøyde beboere.

Et riktig valg av ladeløsning skal sørge for effektiv lading og rettferdig fordeling av strøm og utgifter, den skal være enkel å bruke for alle, og den skal kreve minst mulig administrasjon for styret. Samtidig må kostnadene både på kort og lang sikt komme godt ut, satt opp mot hva man får.

DEFA har blitt en av Nordens ledende leverandører til borettslag og sameier nettopp ved å ivareta disse behovene. Vår suksess bygger på å gi alle kunder et tilpasset og fremtidssikkert anlegg. Som vår kunde eier man sin egen infrastruktur og beholder full kontroll over sine avtaler. Dessuten er det enkelt for nye beboere å koble seg opp til anlegget etterhvert.

Synes du det kan virke vanskelig å finne ladeløsninger som passer deres behov? 

Sjekk ut DEFAs guide til elbillading i borettslag og sameie 


Se også DEFAs kartleggingsskjema for borettslag og sameier for tips om hva du bør tenke gjennom før du kontakter en leverandør eller installatør.

Hvorfor velger så mange DEFA?

 1. Ledende på driftssikkerhet
  Elbileiere er avhengige av et ladeanlegg som alltid fungerer. Våre anlegg har lokal styring gjennom Edge Computing, som sikrer at alle får ladet like effektivt, også når internett eller trådløst signal svikter.

 2. Best utnyttelse av tilgengelig strøm
  Vår løsning for dynamisk lastbalansering installeres slik at strømforbruket i anlegget disponeres optimalt på de ladende bilene. På denne måten lades alle biler rettferdig.

 3. Enkel administrasjon og fakturering
  Få full kontroll over anlegg og brukere med vårt administrasjonsystem CloudCharge. Med direktefakturering av beboerne får dere minimalt med administrasjon. Dere kan også velge å gjøre dette selv.

 4. Testvinnende ladeteknologi
  Vår ladeteknologi har to ganger vunnet omfattende tester av ladeløsninger for elbil, blant annet utført av Europas største bilorganisasjon, tyske ADAC. Våre løsninger fikk beste score totalt og i kategoriene brukervennlighet og driftssikkerhet. DEFA har levert flere tusen anlegg til borettslag, hoteller og bedrifter. Blant våre kunder er det anlegg av alle størrelser og typer, fra det helt enkle, til det mest avanserte.

Meld inn ditt sameier eller borettslag!

Medlemskap er trygghet for sameier og borettslag:

→ Gratis jusstelefon
→ To timer gratis advokatbistand
→ Gratis byggteknisk rådgivning
→ Rabatter på varer og tjenester i sameie/borettslaget

Få et tryggere styre fra bare 1990 kroner!

Medlemstilbud for sameier og borettslag

Medlemmer i Huseierne får kostnadsfri lastbalansering for optimal utnyttelse av tilgjengelig strøm i sameier og borettslag!

Tilbudet inkluderer rådgivning og prosjektering for å finne en fremtidsrettet løsning.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Få gratis rådgivning og tilbud på ladeløsning

Ønsker du å motta et uforpliktende tilbud til ditt borettslag eller sameie? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av Defa's hyggelige konsulenter.

Les gjerne igjennom DEFAs kartleggingsskjema for borettslag på forhånd. Her får du gode tips om hva som kan være lurt å ha tenkt igjennom når du blir kontaktet. 

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.