Komplett ladeløsning fra DEFA

Gå til hovedinnhold

Komplett ladeløsning fra DEFA

Komplett ladeløsning fra DEFA for el- og hybridbil fra DEFA med administrasjon, betalingsløsning og strømstyring.


Enkel drift og rettferdig fordeling gir fornøyde beboere.

Et riktig valg av ladeløsning skal sørge for effektiv lading og rettferdig fordeling av strøm og utgifter, den skal være enkel å bruke for alle, og den skal kreve minst mulig administrasjon for styret. Samtidig må kostnadene både på kort og lang sikt komme godt ut, satt opp mot hva man får.

DEFA har blitt en av Nordens ledende leverandører til borettslag og sameier nettopp ved å ivareta disse behovene. Vår suksess bygger på å gi alle kunder et tilpasset og fremtidssikkert anlegg. Som vår kunde eier man sin egen infrastruktur og beholder full kontroll over sine avtaler. Dessuten er det enkelt for nye beboere å koble seg opp til anlegget etterhvert.

Hvorfor velger så mange DEFA?

 1. Ledende på driftssikkerhet
  Elbileiere er avhengige av et ladeanlegg som alltid fungerer. Våre anlegg har lokal styring gjennom Edge Computing, som sikrer at alle får ladet like effektivt, også når internett eller trådløst signal svikter.

 2. Best utnyttelse av tilgengelig strøm
  Vår unike løsning for fulldynamisk lastbalansering sanntidsmåler effektforbruket i hele bygget og kan fordele all ledig kapasitet til ladeanlegget.

 3. Enkel administrasjon og fakturering
  Få full kontroll over anlegg og brukere med vårt administrasjonsystem CloudCharge. Med direktefakturering av beboerne får dere minimalt med administrasjon. Dere kan også velge å gjøre dette selv.

 4. Testvinnende ladeteknologi
  Vår ladeteknologi har to ganger vunnet omfattende tester av ladeløsninger for elbil, blant annet utført av Europas største bilorganisasjon, tyske ADAC. Våre løsninger fikk beste score totalt og i kategoriene brukervennlighet og driftssikkerhet. DEFA har levert flere tusen anlegg til borettslag, hoteller og bedrifter. Blant våre kunder er det anlegg av alle størrelser og typer, fra det helt enkle, til det mest avanserte.

Bli medlem!

Medlemskap er trygghet for sameier og borettslag:

→ Gratis jusstelefon
→ To timer gratis advokatbistand
→ Gratis byggteknisk rådgivning
→ Rabatter på varer og tjenester i sameie/borettslaget

Få et tryggere styre fra bare 1490 kroner!

Medlemstilbud for sameier og borettslag

Komplett ladeløsning for elbiler

Komplett ladeløsning fra DEFA for el‑ og hybridbil fra DEFA med administrasjon, betalingsløsning og strømstyring.

Tilbudet inkluderer også:
Gratis rådgivning og prosjektering og en smart låsbar kabelholder til alle beboere som skal benytte anlegget – verdi kr 490,-

Synes du det kan virke vanskelig å finne ladeløsninger som passer deres behov?

Her gode råd fra DEFA

Hengelås følger ikke med, men bør skaffes om du vil låse fast kabelen for å unngå at den blir stjålet.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Hengelås følger ikke med, men bør skaffes om du vil låse fast kabelen for å unngå at den blir stjålet.

Vil du ha rådgivning og et godt tilbud?

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.