Bli medlem If

Gå til hovedinnhold
Medlemskap

Få et tryggere hjem

Småbarn må jevnlig på helsekontroll for å sjekke at utviklingen går som normalt. Men visste du at huset ditt også bør ha en «helsekontroll», selv om huset ditt er flunkende nytt?

Som medlem i Huseierne får du 10% rabatt på If Super husforsikring inkludert If Boligsjekk!

 

Bli medlem i dag og kjøp If Super husforsikring med 10% rabatt!

Få If Boligsjekk med på kjøpet

 

Kjøp If Super husforsikring

Få oversikt over tilstanden i huset ditt, og gode råd om vedlikehold!

If Boligsjekk er en unik tjeneste som If tilbyr gjennom sin samarbeidspartner Anticimex. Boligsjekken har en verdi på flere tusen kroner, men hos If får du den inkludert, så lenge du har Super husforsikring på boligen din. 

 

 

 

5 gode grunner til å ta Boligsjekken

Har du Super husforsikring i If, er If Boligsjekk inkludert.

Dette er en sjekk av huset ditt utført av en fagmann fra Anticimex som er spesialist på byggeteknisk rådgivning og veiledning. Akkurat som en helsesøster eller en lege har kompetanse til å undersøke barnet ditt, har Anticimex’ ekspertkompetanse til å sjekke tilstanden på huset ditt. Roy Nilsen, rådgiver i Anticimex, gir deg fem grunner til å ta If Boligsjekk, også for deg som har nytt hus.

1. Få erstatning ved skjulte feil eller mangler

I utgangspunktet skal det være få feil med nybygde hus. Det er i alle fall det vi helst ser for oss, men også her må du være forberedt på at det kan dukke opp noen barnesykdommer. 

2. Få utvidet våtromsdekning

Under Boligsjekken inspiseres våtrom, tak og drenering. Tilfredsstiller konstruksjonen gitte sikkerhetskrav, får du en utvidet dekning i forsikringsavtalen din som også dekker reparasjon av selve våtrommet, taket og dreneringen.

3. Økt sikkerhet for barn og voksne

Et hus skal være trygt å bo i. Anticimex er eksperter på å forutse hva som kan være potensielle farer for små barn, brannfeller og innganger for innbruddstyver. Gjennom Boligsjekken kan du få tips og veiledning for å gjøre huset ditt trygt for både liten og stor.

4. Avdekk fuktproblemer

Fukt og vannskade er blant de største bekymringene for huseiere, siden skadepotensialet ofte kan være stort.

5. Få en plan på vedlikehold

Vedlikehold er ikke alltid det gøyeste, men absolutt en viktig del av det å eie hus. Er du flink til å vedlikeholde huset ditt, er sjansen stor for at du både sparer huset for alvorlige skader og lommeboka for store overraskelser.

Les mer om If Boligsjekk

 

 

If_kampanje_rektangelbilde_shutterstock_620676419b.png

 

 

Vi hjelper deg

Våre medlemmer får gratis juridisk rådgivning i saker som gjelder bolig og eiendom. Medlemmer kan ringe jusstelefonen hver gang de har behov for det. Ingen øvre grense for antall samtaler.

Vi gir også byggteknisk rådgivning. Få tips og råd fra våre eksperter og mange andre gode medlemsfordeler.

Rabatter og fordeler

Huseierne formidler rabatter og avtaler innenfor alt som går på bygg, hjem og sikkerhet — med mange tilbud som kun er tilgjengelige for medlemmer av Huseierne.

Logos_b&w_gradient.jpg

Utforsk fordelene

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke emner om boligrelaterte saker.

Gode artikler om hjemmet ditt

Medlemmer av Huseierne mottar medlemsmagasinet Hus & Bolig fem ganger i året.