"Strømsmart" registreringsskjema

Gå til hovedinnhold

"Strømsmart" registreringsskjema

Med din hjelp håper Huseierne at vi kan lansere «Strømsmart» i løpet av 2020. En nettjeneste som gjør det enklere for alle boligeiere å gjennomføre energitiltak hjemme, og som hjelper deg å bruke mindre strøm, bruke strømmen smartere og samtidig bidrar til at Norge når våre klimaforpliktelser.

Registrer deg her for å være med som testbruker. Når du har lagt inn dine kontaktdetaljer får du en invitasjon til å delta i testen ved å opprette en profil på vår nye tjeneste «Strømsmart». Dette kan ta noen uker. Vi vil kontakte testbrukerne på e-post eller telefon for å få synspunkter på løsningen. For å være med i trekningen av tre Futurehome strømstyringspakker til en verdi av 2980 kroner stykk, vil testbrukerne måtte delta i disse undersøkelsene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vil være Huseierne. Opplysningene sendes til NorgesEnergi som trekker ut dine strømdata og sender disse tilbake til oss for analyse. Vi vil bruke Clave Consulting til å hjelpe oss med analysearbeidet. Dine opplysninger lagres hos oss i testperioden og så lenge du velger å opprettholde en profil i «Strømsmart». Les Huseiernes personvernerklæring her.

Samtykke til bruk av data
Ved å krysse av her, samtykker du til den bruken av dine personopplysninger som er beskrevet ovenfor. Ønsker du at opplysningene dine skal slettes, send en e-post til .

Mer fra Huseierne

Se alle artikler