Gratis boligkveld for unge

Gå til hovedinnhold

Gratis boligkveld for unge

Har du venner, bekjente, barn eller barnebarn som er på boligjakt? Da må du tipse dem om vår årlige boligkonferanse for unge.

Tirsdag 19.september braker det løs igjen i storsalen på Latter, Aker Brygge. Da arrangerer vi gratis boligkonferanse som er åpen for alle.

Det blir både faglige og humoristiske innslag, så både magemuskler og hjerne skal få jobbe i løpet av kvelden.

I tillegg kan du stikke av med fine premier underveis.

Snur boligmarkedet?

Etter en lang periode med voldsom stigning i boligprisene og innstramminger på lånefronten, har det vært ekstra vanskelig for førstegangskjøpere å komme seg inn på boligmarkedet.

De siste månedene ser det likevel ut som markedet har roet seg litt, og prisene har gått litt ned.

Så er det nå man bør kjøpe, eller skal prisene videre ned? Kan jeg få boliglån selv om jeg verken har BSU eller oppsparte midler, så lenge jeg tjener godt nok? Hvordan finner jeg frem i jungelen av boligannonser på Finn.no? Trenger jeg virkelig fem forskjellige forsikringer? Og ikke minst, bør jeg og kjæresten min skrive samboerkontrakt hvis vi kjøper boligen sammen?

Å kjøpe bolig er for de fleste den største investeringen man gjør i livet, så mange er usikre og redde for å trå feil.

Foredragsholdere fra Eiendom Norge, Luksusfellen, Finn.no, If forsikring og Huseiernes Landsforbund skal gjøre sitt beste for å svare på dine spørsmål.

Kveldens komikere vil i tillegg lose oss gjennom kvelden på en behagelig og morsom måte, og Trang Fødsel spiller sine mest kjente låter for oss.

En av dere som deltar vil vinne en BSU-konto med hele 25 000 kroner på, i tillegg til andre fine premier.

Bare å møte opp

Det er femte gangen vi arrangerer gratis boligkonferanse på Latter i Oslo, og målet er at flere unge kommer seg inn på boligmarkedet. Derfor håper vi at så mange som mulig tar turen også i år.

Påmeldingen skjer via Facebook, på Huseiernes Landsforbunds sider.

Du kan melde deg på her.

Påmeldingen er ikke bindende, det er de 500 første som slipper inn.

Det er heller ikke noe krav om at du må være medlem, så her er det bare å møte opp. Selv om det er 20-års aldersgrense på Latter, så slipper man likevel inn på vårt arrangement hvis man er yngre enn dette.

Så hold av tirsdag 19.september fra klokken 18.00-21.00.

Så blir det kanskje deg som stikker av med en BSU-konto, i tillegg til at du er kommet deg et steg nærmere boligdrømmen.

loo@huseierne.no

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Hvor er stoppekrana?

Les mer

Energieffektivisering vil koste

Les mer