Malwina Cecylia Bielajew Steen fra Sola i Rogaland!

Hus & Bolig gratulerer med førstepremien på 10 000 kroner for hennes bidrag til konkurransen. For juryen var det ikke noe enkelt valg.

Etter sylskarp konkurranse og kniving med flere andre gode bidrag, var det hennes stavkirke som høstet flest stemmer i juryen.

Vinnerbidraget karakteriseres som godt planlagt, gjennomarbeidet og vakkert utført med nydelige detaljer. Ideen rundt en stavkirke var kreativ og et godt symbol på juletiden vi befinner oss i.

I tillegg lovet Hus & Bolig bort tre premier av 1000 kroner til ytterligere tre pepperkakehus. De tre vinnerne av disse er:

Anne Hasla

Thaniya Supapat

Ina Grasdal

 

Totalt uventet

Den lykkelige vinneren var selv overrasket over å stikke av med seieren.

- Da jeg så alle de andre bidragene hadde jeg aldri trodd jeg skulle vinne. Vi jobbet veldig med å ta et flott bilde, men de andre bidragene som kom inn var så utrolig gjennomarbeidet og nydelig utført. Det er gøy å se at man kan vinne blant så mange sterke kandidater, sier Malwina Cecylia Bielajew Steen.

Selv om pengene ikke rekker å komme på konto før julaften spiller ikke det noen rolle.

- Julegavene har vi alt kjøpt inn så disse pengene går vel heller til å investere i en ny TV.

Lot seg inspirere

- Det var veldig gøy å sende inn mitt bidrag og se hva de andre sendte inn. Jeg jobber off-shore og vant en konkurranse der også med et pepperkakehus som jeg hadde latt meg inspirere av fra en annen deltaker. Det var den utedoen som het "holy shit". Den synes jeg var utrolig artig.

På spørsmål om hun kommer til å være med på neste års konkurranse svarer hun et ubetinget ja.

- Det er jo så lett å være med. Pepperkakehus lager vi uansett, så det er jo bare å ta et bilde og sende inn. Enkelt og greit, og utrolig artig når man vinner, avslutter  Bielajew Steen.

Nye muligheter i 2013

Dermed slipper vi bomben og nyheten allerede nå - det blir en oppfølging av konkurransen neste år til samme tid og samme sted. Dermed oppfordrer vi alle lesere til å begynne planleggingen allerede i år, og spre gjerne ordet om at Hus & Boligs peppekerkakehuskonkurranse starter 1. desember 2013.

 

Med dette ønsker vi alle en God Jul og Godt Nyttår.