Elleville julelys, blinkende slynger, nisser, julemusikk, snømenn og sleder utenfor huset, eller mer tilbaketrukket med hjemmelagde kremmerhus, stearinlys og julebakst.

Hvordan pynter og ordner dere i huset for å få opp julestemningen i desember?

I fjor oppfordret vi dere lesere til å bygge Norges flotteste pepperkakehus, og respoensen var overveldende. Vi fikk inn utallige fine bidrag fra hele landet, men det var til slutt Malwina Cecylia Bielajew Steen fra Sola i Rogaland som stakk av med den gjeve førstepremien på 10 000 kroner for sin vakre stavkirke.

I år vil vi ikke være noe snauere, og inviterer dere igjen til å være med å imponere oss i jury-en og samtidig spre julestemning blant lesere og følgere på sosiale medier.

Også i år kan vi friste med en hovedpremie på hele 10 000 kroner, samt kåring av mange heldige vinnere som får fine premier underveis i hele desember.

Last opp dine bilder

For å delta må du rett og slett bare ta et bilde av ditt julepyntede hus, enten innsiden, utsiden eller begge deler. Så må du laste opp bildet på Hus & Boligs Facebook-side.

Hver deltager kan kun sende inn tre bilder, og det er viktig at innleggene er merket med navn og telefonnummer slik at vi enkelt kan få tak i deg hvis du er en av de heldige vinnerne.

Bildene må være i jpg-kvalitet, og ha en størrelse på minimum 1 MB og maksimum 6 MB.

Hus & Bolig forbeholder seg retten til å bruke alle bilder som blir sendt inn til konkurransen i papirutgaven av bladet og / eller på våre nettsider. 

Juryen vil legge vekt på kreativitet og fantasi, men vi vil også se på hvor mange ”Likes” ditt julepyntede hus har fått.

Be gjerne venner og familie stemme på ditt bidrag.

Konkurranseregler

Alle kan delta, og ingen bidrag er for store eller små.

Konkurransen varer fra 1. desember til 22. desember 2013 klokken 24.00, og vinneren kåres mandag 23.desember, altså på selveste lille julaften.

Det eneste vi krever av deg er at du liker siden vår på Facebook, samt laster opp bildet ditt der eller sender det på epost til husogbolig@huseierne.no. 

Vips så er du med i kampen om hovedpremien på 10 000 kroner, i tillegg til heder og ære.

Vi deler også ut 10 ryggsekker og 3 ukesvinnere som får 1 000 kroner hver underveis i konkurransen. Følger du med på siden vår, kan du se hvem som vinner.

Redaksjonen i Hus & Bolig vil være jury for konkurransen, og vinneren vil annonseres på Facebook.

Følg med på Facebook og på www.hus-bolig.no.