Liker du å bake? Da kan du bli med i årets konkurranse. Bygg drømmehuset ditt – enten det er et sørlandshus, et vestlandshus, et høyhus, et rekkehus, et ferdighus, et atriumhus, et sommerhus, et julehus, et lavenergihus, et miljøhus, et høyteknologisk hus, et tømmerhus, et sveitserhus, et gjestehus, et dukkehus eller rett og slett et helt vanlig hus.

Les mer om hvordan du lager pepperkakehus her >>>>

Slott eller brakke, villa eller koie, bungalow eller leiegård, palass eller rønne, paviljong eller blokk, palé eller kåk – i Hus & Bolig har vi hjerterom for alle slags hus.

Det er høyt under taket i vår redaksjon, derfor kan alle delta: barn, ungdom, voksne – amatører, studenter og profesjonelle.

- Huset må fortrinnsvis bygges av pepperkakedeig.

- Du kan bruke så mye pynt du bare vil.

- Ta et bilde av pepperkakehuset ditt. Det må være postet på Instagram og merket #husogbolig innen onsdag 21. desember.

Premien er tre eksklusive DAB-radioer av merket REVO supersignal til en verdi av 2.899 kroner. Vinnerhusene presenteres på Hus-bolig.no torsdag 22. desember. Hus & Boligs redaksjon vil være jury.

Hus & Bolig forbeholder seg retten til å publisere bildene som er med i konkurransen på vår Facebookside og vår nettside. Premierte bidrag kan brukes som illustrasjoner i bladet uten ytterligere vederlag.

 

 

 

 

Les mer om hvordan du lager pepperkakehus her >>>>