Finn mer enn bolig

Gå til hovedinnhold

Finn mer enn bolig

Lurer du på hva som er gjennomsnittlig kvadratmeterpris i ditt lokale område, eller trenger du inspirasjon til å pusse opp kjøkkenet?

En boligjakt krever som oftest timer med annonselesing og søk på Internett. Fra i høst ble det enda mer å bruke tiden på når man først er inne på nettportalen Finn.no, som er Norges største på boligannonser. Med de nye tjenestene ”Eiendomspulsen”, ”Inspirasjon”, ”Boligtjenester” og ”Boligplanlegger” kan du finne ut alt om boligprisene i ditt område, du kan finne Norges billigste og dyreste boliger, du kan få inspirasjon til nytt bad og du kan finne rørleggeren du trenger for å gjennomføre ideene.

 Dette er en artikkel fra Hus & Bolig,  Huseiernes medlemsblad. Meld deg inn og få bladet rett hjem fem ganger i året - samt en rekke andre fordeler og rabatter!

Drømmer

- Vi ser at folk gjerne gjør andre ting enn bare å se etter bolig når de er inne på sidene våre. De vil ha inspirasjon, drømme, titte og bli underholdt. Derfor lanserte vi disse tilleggstjenestene i høst, sier PR-ansvarlig Lene Kallum i Finn.no.
Det er også et mål å gjøre det lettere for folk å ta riktige beslutninger når de skal kjøpe eller selge.


- Kjøp av bolig er en av de største investeringene vi gjør i livet. Med denne tjenesten ønsker vi at kjøpere eller selgere av bolig skal få et bedre beslutningsgrunnlag, sier Lars Vangen Jordet, administrerende direktør i FINN eiendom.

 

Forventninger

Daglig leder Oliver Rudjord i Aktiv Eiendomsmegling Sandvika mener boliginformasjonen på Finn kan være nyttig for folk, men advarer mot å ta det for seriøst. Spesielt advarer han mot å få for høye forventninger om pris ved boligsalg.

- Det kan være store geografiske variasjoner selv innen små områder, og man må passe på så man ikke på bakgrunn av informasjon på disse sidene får urealistisk høye forhåpninger og blir skuffet når man ikke får det samme for sin leilighet som den vestvendte lenger ned i gaten, sier Rudjord.

 

Korrekte opplysninger

Rudjord minner også om at det er eiendomsmeglerne som sitter på de mest korrekte opplysningene. Finns statistikk er tross alt bare basert på tallene fra deres egen database.


- Vi sitter på mer håndfast informasjon, det vil si alt som tinglyses av eiendomsoverdragelser. Derfor vil jeg anbefale folk å kontakte oss for seriøs informasjon rundt boligsalg og –kjøp. Men at Finn både har underholdningsverdi og gir en viss pekepinn, er helt klart, sier Rudjord.

 

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Hvor er stoppekrana?

Les mer

Energieffektivisering vil koste

Les mer