Hva er et fornuftig lånebeløp for oss? Bør vi binde renten nå? Hva slags forsikringer bør jeg ha i min situasjon? Slike og andre spørsmål om personlig økonomi knyttet til boligen kan du få svar på gjennom HLs økonomiske svartjeneste.

 HL har en samarbeidsavtale med Pengedoktoren, og våre medlemmer får en halv times gratis rådgivning i generelle spørsmål som angår økonomi og bolig. Spørsmål sendes inn til HL, og besvares av daglig leder i Pengedoktoren Agnes Bergo på e-post.

 Det kan tenkes at det kreves en grundigere gjennomgang av din økonomi for å besvare et spørsmål som gjelder bolig eller fritidsbolig. I så fall får HLs medlemmer 10 prosent rabatt på gjeldende priser hos Pengedoktoren.

 Rabatten vil altså ikke gjelde for spørsmål om pensjon. For å kunne gi råd om fremtidig pensjon er jeg avhengig av en masse personlig informasjon, og så må det gjøres beregninger.

Daglig leder i Pengedoktoren, Agnes Bergo Daglig leder i Pengedoktoren, Agnes Bergo

Ønsker du å komme i kontakt med Pengedoktoren? Send oss en e-post under. Oppgi ditt medlemsnummer i e-posten. Vi svarer deg så raskt som mulig!